Warbits se změní na Warbits+ s multiplatformním hraním a ještě s dalšími!








Warbits dostává zásadní změnu jako Warbits+. Risky Lab uvádí tuto novou verzi oblíbené strategické hry s plnohodnotným remakem od nuly, aby bylo možné hrát pěkně s nejnovějšími a nejlepšími systémy. Původní verze byla spuštěna v roce 2016, takže myslím, že se vývojáři rozhodli, že je čas na kompletní předělání, aby zůstali aktuální!

Co je nového ve Warbits+?

Čas plyne rychle a technologie rychleji. Warbits+ tedy nezdržuje funkcemi. Bude mít multiplatformní hru, vylepšení kvality života a další. Budete se moci ponořit do solidní kampaně, režimu výzev k otestování svých strategií a editoru map pro trochu kreativní zábavy.

Warbits+ můžete hrát online proti ostatním nebo si je nechat klasicky v režimu offline. Je k mání za 4,99 $. Jste zvědaví, v čem je tento jiný? Zde je malá ukázka toho, co je v obchodě!

Hráli jste někdy hru?

Pro ty, kteří vás sledují od počátků titulu, si připomenete jádro příběhu Warbits. Je to o virtuální válce mezi znepřátelenými národy, aby se vyřešila politická hovadina. Ale pak je v systému chyba, která začne působit potíže všem zúčastněným.

Stejně jako původní verze bude mít Warbits+ stejnou izometrickou, jednoduše okouzlující tahovou hru. Budete shazovat armády na čtvercovou síť a vyrazit proti svému soupeři. S využitím silných stránek každé jednotky, terénu na mapě a různých vylepšení sestřelíte nepřítele tím nejlepším možným způsobem.

Tak tady to máte! Tato oblíbená tahová strategie a taktická hra má nyní plusovou verzi. Vezměte si hru z Google Play obchod. A než vyrazíte, podívejte se na naše další novinky. AFK Arena pořádá masivní oslavy svého pátého výročí a překročení 100 milionů hráčů!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com