Mývalový pes na robotu s teleportačními schopnostmi? Je to Demian Saga’s New SSR Hero Ratchet!








Haeginovo sběratelské RPG Demian Saga: Chrono Pirates právě vydalo svou nejnovější aktualizaci. Vrcholem této aktualizace je debut nového hrdiny a spousta dalších nových věcí, jako jsou nové kapitoly. Kdo je nový hrdina? No, je to mýval jezdící na robotech. Ano, nový SSR Hero Ratchet od Demiana Saga je speciální s teleportovacími schopnostmi. Pokračujte ve čtení a dozvíte se o něm vše!

Kdo je Demian Saga’s New SSR Hero Ratchet?

Ratchet je rozkošně divoký mývalovitý pes, který není jen hezkou tvářičkou. Přichází se svaly jako hrdina SSR z Gigantrie, jezdí na robotu. Ratchet není žádný troškař, pokud jde o boj, může se pochlubit mohutnými pohyby na blízko a skákat přímo do boje s výpadem, jakmile bitva začne.

Demian Saga’s New SSR Hero Ratchet má také schopnost Ultimate. Tento pohyb mu umožní přejít přímo tam, kde se akce odehrává, čímž se objeví elektrické pole, které zasáhne několik nepřátel najednou. A zatímco předvádí svou Ultimate dovednost, stává se neporazitelným. Po uvolnění elektrického pole se mu dokonce zlepší zdraví.

Nejnovější aktualizace není jen o Ratchetovi. Ve dvou nových kapitolách, 8 a 9, je toho k prozkoumání více, čímž se do 2. dobrodružné sezóny přidávají další. A pokud máte rádi dobroty, užijete si chycení dvou nových Hero skinů pouhým dokončením úkolů v těchto kapitolách.

Kromě hry Demian Saga New SSR Hero Ratchet hra také zavedla nový systém High-Grade Hero Dismission. Oproti starému je to o krok výš, protože se nyní můžete rozloučit s těmi vysoce kvalitními hrdiny, které už nepotřebujete, a výměnou získat body za normální a vysoce kvalitní propuštění.

Vyzkoušíte nové kapitoly?

Hráli jste někdy toto nečinné RPG? Demian Saga je epická honba za pokladem pro legendární Ooparty známé jako ‚Demian.‘ Během cesty budete nabírat živé obsazení postav z pěti různých národů, které se připojí k vaší skupině. Pokud jste hru ještě nevyzkoušeli, stáhněte si ji z Google Play obchod.

Než vyrazíte, podívejte se na naše další nedávné novinky. Poslední hra Frédérica Juliana získává falešná srdce a nový pokoj zapomnění.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com