Stoner Duo je zpět! Vybudujte Stoner’s Paradise In Cheech & Chong’s Kush Kingdom








Cheech & Chong jsou zpět! Tedy virtuálně. East Side Games Group (ESGG) právě vypustila novou hru se slavným komediálním duem v centru pozornosti. Toto s názvem ‚Cheech & Chong’s Kush Kingdom‘ vám ​​umožní znovu si zahrát s ikonickými komiky! ESGG to dotáhli již se svou první hrou Cheech & Chong, Bud Farm. Nasbíral přes 3 miliony stažení.

Nyní míří na další hit s Kush Kingdom. ESGG má talent proměnit oblíbené televizní seriály, popkulturní akce a filmy na veselé, zábavné a kreativní hry. Slyšel jsem o Trailer Park Boys: Mastné peníze, RuPaul’s Drag Race Superstar, The Office: Somehow We Manage, Snoop Dogg’s Rap Empire! a Doctor Who: Ztraceni v čase? No, všechny tyto jsou součástí kreativní sestavy ESGG.

O čem je Cheech & Chong’s Kush Kingdom?

Dovolte mi nejprve uvést kontext. Možná to nevíte, ale společnost Cheech and Chong’s Global Holding Company je značka konopného životního stylu. Všechny jsou o sbližování lidí a podpoře zdraví. Takže, jak název napovídá, Cheech & Chong’s Kush Kingdom je o získání kushu po vytvoření zápalek.

Abych to popsal jednoduššími slovy, je to hádanka 3. Spojujete hromadu dlaždic, řešíte hádanky a pěstujete tu nejlepší trávu. Tím se odemknou různé úrovně a umožní vám pomoci dynamickému duu budovat a zdobit kamenný ráj. Existují tisíce úrovní, které vás udrží v kontaktu.

Cheech & Chong’s Kush Kingdom má skvělé funkce, jako je DISPENSORIATM, který je vytvořen podle skutečných výdejen společnosti Cheech a Chong’s Global Holding. Stejně jako je základ společnosti plný smíchu, je plná smíchu i hra. Umožňuje vám také odemknout několik sladkých boosterů inspirovaných samotným komediálním duem. Nemohu zaručit dodávku plnou (nebo vyrobenou z, v tom případě) trávy, ale rozhodně můžete očekávat mince, poklady a další!

Takže pokračujte a vezměte si tuto hru zdarma od společnosti Google Play obchod. Mezitím se podívejte na naše další novinky. Warbits se změní na Warbits+ s multiplatformním hraním a ještě s dalšími!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com