Floor Is Lava – PVP & Nextbots se díky nové aktualizaci ještě více zahřejí!








Nová aktualizace Floor je Lava – PVP & Nextbots vypuštěna 5. května 2024 a přináší čerstvý obsah do již tak hýřící (doslova) hry. Toto je první aktualizace, kterou hra obdržela od vydání 27. dubna. Pojďme se ponořit do toho, co je nového.

Láva dostává úroveň

Aktualizace zavádí systém levelování a přidává hráčům vrstvu progrese. Úrovně se získávají plněním výzev a pobytem nad vodou na lávě, což může odemknout nové postavy nebo vylepšit ty stávající. Takže to může přidat do hry dlouhodobý cíl a udržet vás závislý na tom sladkém přežití.

Blikat! Prásk! Čas na novou taktiku

Aktualizace vám představí novou položku ve hře – flashbang. Tento taktický nástroj může dezorientovat vaše protivníky, což vám poskytne vzácnou výhodu v boji o vyvýšené pozice. Mezitím jej můžete použít k vytvoření záludné únikové cesty nebo k narušení nepřátelského stoupání. Flashbang dodává zběsilé hratelnosti strategickou vrásku. Budete ji házet strategicky, abyste zmátli protivníky, nebo ji použijete jako nástroj k zoufalému úniku?

Přeměna mapy: rafinovanější peklo

Aktualizace také vylepšuje mapy hry a nabízí plynulejší zážitek. Zatímco základní zábava s uhýbáním lávě zůstává stejná, vylepšené mapy mohou nabídnout nové strategické cesty nebo úkryty. Navíc udržuje hratelnost svěží, zejména pro hráče, kteří si uložili staré rozvržení do paměti.

Zůstat Na Vodě V Ohnivém Světě

Podlaha je láva – PVP a Nextbots vám dávají kombinaci stoupající lávy, složitých překážek a všudypřítomné hrozby Nextbotů drží hráče ve střehu.

Je to jednoduchý koncept se vzrušující hratelností, ideální pro rychlou akci. Proto nová aktualizace přidává do mixu větší hloubku a strategii, což hře může dát větší výdrž. Hru si můžete prohlédnout na Google Play!

Než vyrazíte, podívejte se na nahrávku Eve Meets the Counter Squad jako Stellar Blade a Nikke spojí síly!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com