Oslavte Fortnite Star Wars Day 2024 s Chewbaccou a Darth Vaderem!








Je to ikonická spolupráce, která překlenuje galaxie! Ano, pokud jste milovali létání na Millenium Falcon nebo dobývání tyčících se staveb Tilted Towers, crossover Fortnite x Star Wars je něco, co si zamilujete. Tato epická crossover událost odstartovala spolu s aktualizací Fortnite v29.40. Tyto roky Fortnite Star Wars Day 2024 oslava vnáší svěžest do všech herních režimů, od LEGO® Fortnite po Battle Royale, Fortnite Festival a Rocket Racing.

Jste fanoušek Star Wars?

Fortnite Star Wars Day 2024 má pro každého něco. Pokud je LEGO Fortnite váš oblíbený, můžete si vytvořit svůj vlastní vesmír Star Wars s exkluzivními Star Wars Builds and Decor. Posilte svou obranu pomocí arzenálu ikonických zbraní Star Wars, jako jsou světelné meče a tepelné rozbušky. Můžete také postupovat prostřednictvím LEGO Pass: Rebel Adventure, abyste odemkli oblečení Chewbacca a postavili rušnou vesnici rebelů.

Zatímco jste nadšenci Battle Royale, vyzbrojte se ikonickým Wookiee Bowcasterem, abyste odráželi nepřátele, jak si přejete. Spojte se s Chewbaccou poté, co jste ho osvobodili z imperiální zátarasy, a použijte jeho Bowcaster, abyste se postavili Impériu přes celý ostrov.

Sám Darth Vader se objevuje v raketoplánu Lambda v určených přistávacích zónách. Porazte ho, abyste získali jeho mocný světelný meč, a dávejte pozor, aby Stormtroopeři popadli jejich E-11 Blastery.

Channel Your Inner Rockstar!

Na probíhajícím festivalu Fortnite se vydejte do předaleké galaxie s jevištěm inspirovaným Mos Eisley Cantina. Festival také dostává přeměnu inspirovanou Tatooinem. Jam Stage se promění ve scénu přímo z Mos Eisley Cantina. Popadněte nové nástroje jako Endorian Drum Kit a Nalargon Keytar. Zahrajte si s ostatními hráči a nasměrujte své vnitřní hudebníky do rytmu melodií ikonické kapely cantina.

Během Fortnite Star Wars Day 2024 se můžete pustit do Star Wars Quests a odemknout Anakinovy ​​Podracery a Darth Maul Decals v Rocket Racing. V areálu festivalu se nyní také můžete zapojit do speciálních úkolů Star Wars, abyste zvýšili své zkušenosti a odemkli jedinečné předměty, jako je sedmistrunná kytara Hallikset, klasika Naboo.

A na pulty Fortnite Shopu se samozřejmě dostávají nové outfity a doplňky. Získejte nové kostýmy jako Dagobah Luke, Lando Calrissian a AWR Trooper. Také oblíbení Boba Fett, Han Solo a Kylo Ren se vracejí během Fortnite Star Wars Day 2024.

V neposlední řadě Fortnite Shop také vydává Beskar Bundle, který obsahuje předměty vyrobené z Mandalorian Steel. Vyhrajte karoserii Beskar Car Body, tematická kola a nálepky jako Boba Fett Beskar Decal, můžete je použít na Rocket Racing, Battle Royale a na ostrovech vytvořených tvůrci.

Těšíte se na tyto dva milované vesmíry, které se spojí během Fortnite Star Wars Day 2024? Akce trvá do 20. května 2024. Takže si stáhněte Fortnite Battle Royale z oficiální webové stránkypokud jste to ještě neudělali.

Než vyrazíte, podívejte se na naše další novinky. Nový obsah ‚Ms. Příběh Quinna a Treye ve společné hře roztaví vaše srdce!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com