Hrajte jako kvintesenční amnézia v novém názvu „The Apocalypse Sacrifice“ typu point-and-click








Máte rádi hry typu point-and-click? No, další se právě objevil na Androidu a vypadá docela zajímavě. S názvem The Apocalypse Sacrifice ji vydalo FOG Games. Je to jejich první titul pro Android a lze jej hrát zdarma. Je to nový pohled na klasický žánr, kde dát dohromady, kdo jste, je jen začátek.

Co je to The Apocalypse Sacrifice?

Ve hře se probudíte jako typický dobrodruh s amnézií. Vaší první hádankou je lístek nalezený ve vašich ústech. Zní to jako docela zvláštní výchozí bod, že? Ocitnete se po kolena v temných tajemstvích města, když znovu získáte své vzpomínky.

To, co tuto hru odlišuje od obvyklých point-and-click titulů, je její bojový systém. Ano, existuje bojový systém, který umí víc než jen klikat. Budete sekat na slabá místa nepřátel ostrou čepelí, abyste je paralyzovali.

Nyní má The Apocalypse Sacrifice několik konců. Takže na každé vaší volbě záleží. Určí, zda se stanete zachráncem města, nebo budete muset obětovat nějakého vesničana. Vaše rozhodnutí ovlivní, kdo přežije a kdo ne. Sakra, zavolej špatně a můžeš být sežrán, zavražděn nebo rozmáčknut jako brouk nějakými kameny.

Je to dobrodružství cestování časem

The Apocalypse Sacrifice vás provede různými obdobími, od starověkých ruin po futuristická města. Spolu s prohlídkou budete lovit předměty a dokumenty a probírat dialogy NPC, abyste odhalili, co se skutečně děje. Všechno je to o hledání pravdy! Proč se nepodíváte na video níže a neuvidíte?

Nostalgic se setkává s novinkou s The Apocalypse Sacrifice. Pokud jste fanouškem her, ze kterých dýchá styl 90. let, nebo pokud milujete tituly, jako je série Broken Sword, bude se vám tato hra líbit. Pokračujte a vezměte si hru z Google Play obchod.

Mezitím se podívejte na naši další nejnovější nahrávku. Earn To Die Rogue, nadcházející pokračování To Earn To Die, vychází již brzy!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com