Royal Revolt: A Trader’s Tale vám umožní manipulovat se zákazníky místo mečů








Na Androidu je žhavá novinka RPG a jmenuje se Royal Revolt: A Trader’s Tale. Tato nová hra je nyní k mání pro Android. Pokud název zvoní, je to proto, že vychází z hitu IP Royal Revolt. Ano, je vyvinut společností Upright Games, která také vytvořila Royal Revolt II a Olympus Rising.

Co je tedy na tomto čerstvém záběru?

No, zapomeňte na meče a zabíjení draků. Ve hře Royal Revolt: A Trader’s Tale jste důvtipný obchodník. Ano, nejste obvyklý hrdina jako v jiných RPG. Vaším cílem je vybudovat nejneodolatelnější obchod ve městě a prodávat dychtivým dobrodruhům špičkové vybavení.

Kromě skládání regálů a zvonění prodejů zde budete potřebovat více dovedností. Musíte být kreativní, abyste nalákali zákazníky. Například rozdávejte letáky a dárky, abyste mohli dělat více „značkových“ věcí svého obchodu. A když zákazníci projdou vašimi dveřmi, můžete se ponořit do zástupu miniher, které prověří váš šarm a schopnosti řešit hádanky.

Máte rádi obchod?

Jak váš obchod získá na síle a váš inventář bude stoupat, skutečně poznáte svou klientelu. Učit se jejich vtipům a zdokonalovat své smlouvání, to vše je součástí zábavy ve hře Royal Revolt: A Trader’s Tale. Pokud chcete, můžete také naverbovat tým hrdinů. Nasaďte si boty svého dobrodruha a udělejte z vás A-tým.

Společně se svým týmem se budete potýkat s nezmapovanými zeměmi, postavit se zlým nepřátelům a cestou ulovit úžasné dobroty. A s množstvím lodí, které musíte zdolat, nezní Royal Revolt: A Trader’s Tale nakonec tak špatně!

Mimochodem, původní Royal Revolt právě dosáhla svého 10letého milníku. Takže můžete očekávat, že i tento nový díl bude dobrý! Pokud se na to chcete podívat, stáhněte si hru z Google Play obchod. Nebo zamiřte do oficiální webové stránky abyste se o hře dozvěděli více.

Slyšeli jste, že noční můry jdou na dračku? Puzzle-Platform Horor Adventure Little Nightmares klesá v ceně!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com