Punch Wildlife? Máš to! Athenian Rhapsody: Aquirky RPG vyjde letos v květnu








Oficiální trailer k datu vydání Athenian Rhapsody, nahraný na YouTube, je povedená fraška. Soustředí se na našeho hrdinu s vytřeštěnýma očima, který zjistí, že Athenian Rhapsody se chystá spustit po pochybném občerstvení na procházce přírodou! Houba s děsivým úsměvem, která se nemůže dočkat, až odhalí datum vydání, ale místo toho ucpe záchod.

Rychlé úpravy vás udrží v přemýšlení až do samého konce, kdy bude nakonec zveřejněno datum vydání. Je pevně nabitý rychlými vtipy a neklidným vyprávěním. Donutilo mě to hádat, co se příště objeví na mé obrazovce!

Vesmír, ve kterém je možné všechno. To je absurdní vesmír Athenian Rhapsody. Křičící žáby, rybí tělocvičny a dokonce i děsivý zmrzlinář (i když je opravdu děsivý nebo nepochopený?). Každé zatáčení vytváří jiný příběh a vaše volba ho definuje. Tyhle Athény mají příliš mnoho směšných misí, zvláštních schůzek a momentů k smíchu.

Vaše cesta, váš příběh

Athenian Rhapsody nemá jasnou cestu. Každé rozhodnutí mění vaši cestu, takže každé hraní je úplně jiné. V jedné minutě se můžete spřátelit s křičící žábou a v další chvíli vás může ryba vyzvat na pexeso.

Má mnoho rozvětvených cest a tajných chodeb, takže znovuhratelnost je bohatá. Po dokončení hry získáte „Rhapsody“ – protokol o celé vaší cestě. Zachycuje všechna vaše bláznivá rozhodnutí, směšné překážky, kterými jste prošli, a lidi, na které nikdy nezapomenete. Ještě lepší je, že si můžete vyměňovat pobuřující příběhy s ostatními sdílením své Rhapsody.

Přijměte absurditu.

Athenian Rhapsody na vás hodí všechno, včetně kuchyňského dřezu. Italská kuchyně, která bolí ve střevech? Šek. Strašidelný zmrzlinář? Absolutně. Tělocvična jen pro ryby? Proč ne? Dobře, pak půjdu praštit nějakou divokou zvěř (to je také možnost!). Nejlepší na tom je, že je to celé zábavné. Když se věci stanou divnými – což se nevyhnutelně stane – hra je bouřlivá, protože si libuje ve své vlastní absurditě.

Existuje více přístupů ke zvládnutí obtíží, kterým budete procházet, než boj. Smích a nesmyslné maličkosti se dají využít i k tomu, abyste se z průšvihu přemluvili. Možná si spíše než soupeře získáte nového přítele! Chcete-li porovnat bláznivé zážitky, můžete dokonce sdílet svou Rhapsody s přáteli.

Athenian Rhapsody, komediální RPG, bude na Google Play k dispozici 14. května. Ale počkej. Byla tam také zmínka o podivných dětech upoutávka na YouTubeale zapomněl jsem, co to bylo.

Navíc víte, že Paper Trails budou brzy přidány na Google Play?




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com