Nové legendy povstaly v Honkai Star Rail 2.2: Pak Wake to Weep








Aktualizace Honkai Star Rail 2.2, Then Wake To Weep, je za námi a představuje mnoho vzrušujících nových událostí, příběhů a postav. Dovolte mi, abych vám přiblížil události, které se chystají v květnu a červnu, a jak se jich zúčastnit!

Událost 01: Trailblaze Mission – Blázen vždy zvoní dvakrát

Tato mise, která je stálým přírůstkem po verzi 2.2, se dostává hlouběji do stínu Penacony. Odpočítávání do Charmony Festivalu pokračuje, ale tajemství přetrvávají. Čekáte na to, co se skrývá pod povrchem, tím, že dokončíte nezbytnou misi „Penacony-A Walk Between the Tombstones“.

Událost 02: Warpová událost

Část 1: Ustanovení o spravedlivé intonaci a západu slunce (29. května – 29. května, 11:59 serverového času) Tato Warp událost zvyšuje rychlost pádu omezených 5hvězdičkových postav Robin (Harmony: Physical) a Topaz (The Hunt: Fire).

Část 2: Dusty Trail’s Lone Star & Foreseen, Foreknown, Foretold (29. května – 18. června, 12:00 – 15:00 serverového času) Cesty lovu a ochrany se dostávají do centra pozornosti! Tato Warp Event obsahuje limitované 5hvězdičkové postavy Boothill (The Hunt: Physical) a Fu Xuan (Preservation: Quantum).

Po boku postav Warp Events najdete příležitosti k zachycení mocných Světelných kuželů. Ať už hledáte „Flowing Nightglow“ od Harmony nebo „Worrisome, Blissful“ od The Hunt, tyto události vám stojí za zády.

Událost 04: ACTIVITY EXPRESS- Clockie: Dreamjoy Memoir

Během 22. května – 17. června, 03:59 hodin na serveru Studios potřebuje vaši pomoc při vytváření hvězdné animační série s názvem „Dreamjoy Memoir“. Upravte filmy a získejte odměnu 4hvězdičkovým světelným kuželem, zprávami a jedinečným chatovacím boxem. Po skončení akce můžete pokračovat ve vytváření v sekci „Konvenční memoár“.

Event 05: All About Boothill…

Tato střelecká akce otestuje vaše bojové schopnosti. Boothill, nechvalně známý mezihvězdný kovboj, má na hlavu pořádnou odměnu. Dokončete úkoly mezi 17. květnem a 3. červnem, 04:00 – 03:59 času serveru, abyste získali Stellar Jades, Traveler’s Guides a další!

Událost 06: The Legend of Galactic Baseballer

Step up to the plate během 29. května – 17. června, 12:00 – 03:59 času serveru! V této výzvě na téma baseballu se můžete postavit nepřátelům napříč vesmírem. Navíc syntetizují mocné zbraně, stojanové body a šplhají po žebříčcích reputace. Hvězdné odměny čekají na ty, kteří ovládnou diamant!

Event 07: Check-in Event „Gift of Odyssey“

Po aktualizaci verze 2.2 – 18. června, 3:59 času serveru, můžete získat fantastické odměny každodenním přihlášením! A přihlaste se na sedm dní, abyste získali 10 speciálních jízdenek Star Rail a podpořili svá vesmírná dobrodružství.

Událost 08: Planární trhlina

Během 22. května – 29. května, 04:00 – 03:59 času serveru, pronořte se do hlubin planární trhliny a zdvojnásobte rovinné ozdoby! Tato časově omezená událost osladí odměny, které získáte ze simulovaného vesmíru. Zásobte se těmito cennými řemeslnými materiály.

Událost 09: Zahrada hojnosti

Zahrada hojnosti kvete hojností! Můžete vyzvat a dokončit fáze Calyx (Golden) a Calyx (Crimson) za dvojnásobek odměn. Navíc tato akce nabízí možnost nashromáždit tyto základní materiály v hojnosti.

Událost 10: Bezejmenná čest

Jak budete postupovat přes Honkai Star Rail 2.2: Then Wake to Weep a zvýšit úroveň své bezejmenné cti, odemknete poklad odměn! Po aktualizaci verze 2.2 – 17. června, serverový čas, od Star Rail Passes po Self-Modeling Resins, čím vyšší vaše bezejmenná čest, tím lepší kořist. Když dosáhnete vrcholu, Nameless Medal vám poskytne exkluzivní avatary a bohaté zdroje.

Událost 11: Balíček „Herta ContractsTM“

Po aktualizaci verze 2.2, 18. června v 15:00 času serveru, zásobte se nezbytnými zásobami pomocí těchto výhodných balíčků Herta Contract. Doplňte své cestovatelské průvodce, rafinovaný éter a kredity se slevou!

Pokud ještě nejste součástí této komunity, spusťte hru Google Play!

Než vyrazíte, podívejte se na kopii Darkrise Gets Frigid s novou aktualizací!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com