Papírová stezka se brzy s Netflixem složí do Google Play








Roztomilá hra o vývoji a objevování, Paper Trail, bude k dispozici na Netflixu 21. května. Tajemství je v tom, že ke spuštění tohoto dobrodružství se složeným papírem budete potřebovat účet Netflix.

Paper Trail, puzzle adventura od Newfangled Games, se odvíjí (zamýšlená slovní hříčka) shora dolů. Převezmete vedení, když Paige, bystrá mladá učenka, vyrazí na své první samostatné dobrodružství. Nenasytně zvědavá Paige si razí cestu vesmírem, který je celý z papíru.

Co čekat?

Chytrý skládací mechanismus Paper Trail je jeho kouzlo. Můžete kombinovat různé regiony, vytvářet nové trasy a vymýšlet inteligentní výzvy. Z jednoduchého skládání se může stát ohromující úkol, který vás nutí myslet kreativně a rychle.

Papírová stezka je však více než jen řada náročných hádanek. Je to příběh sebeobjevování, kde se Paige setkává se skupinou fascinujících jedinců, z nichž každý má jedinečný příběh, o který se může podělit. Jejich příběhy společně utkají tapiserii zážitků, které vedou Paige na její cestě a zvou vás, abyste se stali součástí jejich světa.

Otočte roh stránky a spojte dva vzdálené body nebo složte údolí do hory a odkryjte skrytý průchod. Toto papírové město se promění na dosah ruky!

Vstoupíte do kreativního prostředí od vysokých, deštěm nasáklých lesů až po hluboké, neprobádané jeskyně, jak budete skládat a rozkládat svět kolem sebe. Ručně vyráběný styl evokující akvarel a tisky s nádechem rozmarnosti přivádí tento papírový svět k životu.

Složená zábava

Vesmír, který čeká na své objevení, jeden záhyb po druhém, a brilantní hádanky se v Paper Trail jen hemží. Pokud máte rádi hádanky a máte členství v Netflixu, zapište si do kalendářů 21. květen. Dávejte pozor na Paper Trail on Google Play!

Než vyrazíte, podívejte se na novinku Domain 9: Sunshine and Secrets In Tower Of Fantasy April Update!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com