Metody 2: Tajemství a smrt zasáhne Android! Dokáže Mellie rozlousknout případ a vyhrát miliony?








Po vyřazení Methods: Detective Competition v lednu se Erabit Studios vrací s více tajemstvím a vzrušením. Dnes vydávají druhý díl své strhující vizuální románové série. S názvem Methods2: Secrets and Death je to hra 100 detektivů proti 100 zločincům.

Co se stane v Methods2: Tajemství a smrt?

Vedro je na plné obrátky, protože stovka detektivů v tvrdé konkurenci ‚mano o mano‘. Stejně jako v první části je jejich posláním rozlousknout případy vykonstruované některými z nejmazanějších zločinců světa. Sázky nemohou být vyšší, na vítěze čeká milion babek a příležitost, která změní život.

Pokud zločinec přelstí detektivy, odejdou se stejně tučnou odměnou a výstřelem na svobodu. Ano, bez ohledu na jejich rapový list! Metody 2: Tajemství a smrt vám umožní analyzovat důkazy a provést svůj tah. S více než 25 interaktivními scénami zločinu, které jsou rozmístěny ve 20 kapitolách, nebudete mít nouzi o náročné úkoly, které je třeba řešit.

Nyní děj houstne v Methods2: Secrets and Death s představením Mellie. Je to špičková špiónka na misi sabotovat úsilí detektivů. Dokáže překazit impozantní TADS a udržet identitu Game Mastera pod pokličkou? Abyste to zjistili, musíte si prohrát kapitoly 21 až 42 Metody2.

Vyzkoušíte to?

Pokud máte rádi akci na řešení zločinů, pak se vám bude líbit Methods2: Secrets and Death. Získejte hru do rukou tím, že si ji stáhnete z Google Play obchod. Jeho cena je 1,99 $ jako prequel. Série Methods má jedinečný umělecký styl s nepředvídatelnými postavami. Se svým kapitolovým designem a americkým humorem je to docela dobrá vizuální románová série.

Methods2 bylo rozděleno do pěti částí, takže v budoucnu můžete očekávat ještě více zvratů. Mějte oči na stopkách pro další díl. Oh, a věděli jste? První 3D hra CookieRun, Tower of Adventures, byla spuštěna předběžná registrace pro Android!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com