Dodge A Hurricane Of Obstacles In Sidestep Storm, hra ve stylu surfařů v metru








Super Impact právě spustil svou nejnovější hru Sidestep Storm pro Android. Je to hra, ve které běžíte a uhýbáte, abyste odolali bouři, podobně jako Temple Run a Subway Surfer. Co je tedy v této běžící hře od Super Impact jiné nebo nové? Pokračujte ve čtení a dozvíte se více!

Běh, běh, běh v bouři Sidestep!

Zapomeňte na chrámy a metro, tentokrát se prodíráte městem zpustošeným bouří. Ano, ve hře vás čeká divoký útěk, když se vyhnete hurikánu překážek. Překážky mají různé podoby, od létajících policejních aut až po školní autobusy a taxíky.

Všichni se na vás vrhají a čekají na vás ostré pasti, které vás podrazí o zem. Je to závod o přežití proti bouři! Další věcí, která dělá Sidestep Storm jedinečným, je to, že se zbavuje starého unaveného tříproudového formátu. Místo toho má něco čerstvého.

Teď máte v rukávu triky. Power-ups jsou vaše záchranné lano v tomto chaosu. Popadněte je, abyste zvýšili své šance, že se z toho dostanete živí. A pokud se cítíte konkurenceschopní, můžete usilovat o to nejlepší místo v globálních žebříčcích. Netřeba dodávat, že rychlé reflexy jsou vaším nejlepším přítelem ve Sidestep Storm.

Získejte co nejvíce mincí a odemkněte celý arzenál vylepšení a vylepšení. Od teleportů po kolečkové brusle, vždy je možné vyzkoušet něco nového. Chcete vidět, jak hra vypadá? Podívejte se níže!

Vyzkoušíte tohle?

Je to hra zdarma, kterou vyvinula a vydala společnost Super Impact. Pokud však chcete něco víc, tady je dobrý obchod. Jakmile provedete jednorázový nákup, můžete hrát offline kdykoli a kdekoli. Vezměte si hru z Google Play obchodpokud jste připraveni uhnout a utéct!

Než vyrazíte, podívejte se na naši další naběračku. Reverse: 1999 je ‚první‘ žebříčky v Číně s exkluzivní Pizza Hut Collab!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com