Reverse: 1999 je ‚první‘ žebříčky v Číně s exkluzivní Pizza Hut Collab!








Vypadá to, že crossover se všemi dobrými věcmi v Číně brzy skončí. Je to Reverse: 1999 spolupráce mezi Čínou a Pizza Hut, která pro čínské servery brzy skončí. Bluepoch, vydavatel hry, je připraven přivést do světa Pizza Hut tři nejoblíbenější postavy hry. Kdo jsou a co ještě klesá? Pokračujte ve čtení a dozvíte se to!

Gather ‚Round The Good Stuff Inverse: 1999 China x Pizza Hut

Tři postavy, které se s vámi během této spolupráce podělí o kousek pizzy a život, jsou Regulus, Matilda a Erza Theodore. Pokud uvažujete o tom, že byste si v Číně dali jídlo z Pizza Hut, výběr konkrétního setu jídel vás oslní Reverse: 1999 merch. Seznam obsahuje věci jako odznaky, speciální laserové vstupenky a jedinečně navržené nádobí.

Objednávat můžete včas od 29. dubna. Mějte to však na paměti; máte na to čas jen do 8. května. Hlavní spuštění spolupráce Reverse: 1999 China x Pizza Hut začíná hned poté, poběží od 9. května do 8. června 2024. V současné době není slyšet, zda se tato spolupráce rozšíří do herních verzí mimo Čínu, takže čekání je na. pro teď.

Pokud se vrhnete na sadu s motivem Matildy, získáte pro ni skin ‚The Great Taste Investigator‘. Je to speciální skin pro spolupráci, který by mohl vaši hru udělat o něco chutnější. Některá místa v Pizza Hut se také změní tak, aby zapadla do atmosféry Reverse: 1999, doplněná o stojící postavy pro pohlcující dotek.

I když se nemůžete dostat do Číny, stále můžete získat kousek akce pomocí sady emocí pro spolupráci, kterou ve hře vydali. Toužíte vidět akci Reverse: 1999 Čína x Pizza Hut? Nahlédněte do toho Příspěvek na Redditu.

Takže, ať už jste v Číně nebo ne, vezměte si Reverse: 1999 z Google Play obchod. Toto strategické RPG se od svého říjnového vydání nezpomalilo a dobývá žebříčky ve více než 160 zemích s množstvím stažení.

Když už jsme u crossoverů a kolaborací, tady je další! Artery Gear × Megadimension Crossover Neptunia VII je živý, ale stačí?




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com