Aftermagic: Roguelike Deckbuilding pro fanoušky hry Slay the Spire








Aftermagic je roguelike RPG spuštěné 17. dubna 2024 a od svého vydání si získalo spoustu pozornosti. Je to mix strategického budování palub a prolézání jeskyně jako roguelike.

Každá karta v Aftermagic má odlišné schopnosti, jako je Ohnivý štít a nepřemožitelnost. Míchání těchto karet je pro úspěch zásadní. Jak budete postupovat ve hře, budete získávat nové karty a různé techniky a vylepšovat svůj balíček, abyste porazili postupně záludné protivníky.

Tento vesmír je plný mytologie, různých míst a nezapomenutelných osobností. Navíc objevíte skryté informace, navážete partnerství a učiníte rozhodnutí, která určí vaši budoucnost. Počítejte s tím, protože zvolený kurz může mít nepředvídatelné následky!

Spojte karty

S každým vylepšením se vaše karty promění v impozantní zbraně, které posílí vaši sbírku. S tím, jak váš balíček sílí, roste i vaše sebevědomí, což vám umožní čelit i těm nejhrozivějším protivníkům.

Setkáte se také s nehráčskými postavami, které zpochybní vaše schopnosti. Strategické myšlení je klíčové, protože každý nepřítel, kterému budete čelit, použije odlišné strategie. Úprava plánů podle protivníka, na kterého narazíte, manipulací s hracími kartami.

A co víc, tento titul překypuje náročnými misemi spojenými s mocnými nepřáteli, kteří hromadí skryté poklady.

Kritický příjem

I když bylo identifikováno několik problémů, které se neustále řeší, většina hráčů se shoduje, že základní hratelnost je příjemná. Podle pár recenzentů má hra potenciál. Vyřešení několika vizuálních anomálií je vše, co to vyžaduje. Je to vysoce propracovaný a taktický tvůrce balíčků – stojí za to prozkoumat, zvláště s ohledem na to, že je zdarma!

Teď je tu odvrácená strana. Někteří hráči si všimli, že čerpat inspiraci z jiných her, jako je Slay the Spire a energetický systém, může systém upgradu karet otravovat.

Zjistěte, zda souhlasíte, v upoutávce na jejich oficiální stránky nebo si hru stáhněte Google Play! Než vyrazíte, podívejte se na stránku Ready to Climb? Předběžně se zaregistrujte do LEGO Hill Climb Adventures!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com