Loop Hero brzy přijde na Android, zde je návod, jak jej získat se slevou!








Roguelike RPG Loop Hero se spustí na mobilních zařízeních 30. dubna 2024. Dobývejte neustále se měnící svět a přepisujte otřesenou realitu, to vše z pohodlí svého telefonu.

Vytvořte svou katastrofu

Loop Hero vás vrhne do světa pokřiveného mocným Lichem. Čas donekonečna běží a zbytky světa se s každým opakováním drolí. Ale ty, statečný hrdina, stojíš jako maják naděje! Budete mít v ruce balíček mystických karet a budete budovat cestu, po které váš hrdina kráčí. Hory se stávají monstrózními překážkami, louky se proměňují v doupata monster a každý zvrat odhaluje novou výzvu.

Dobrodružství v těchto neustále se měnících smyčkách budete sbírat kořist a zdroje. Tento lup posílí vašeho hrdinu a znovu postaví tábor přeživších, blikající uhlík normálnosti v tomto chaotickém světě. Každá smyčka odštípne Lichovu kletbu a přiblíží vás k prolomení cyklu zoufalství.

Strašidelná krása Loop Hero přesahuje jeho retro pixel art. Příběh se odvíjí prostřednictvím útržků paměti, poskládaných dohromady s každou smyčkou. Rozeberte tajemství tohoto rozbitého světa a sílu, která ho svazuje.

Mobilní přeměna

Loop Hero byl přepracován pro mobilní zařízení a nabízí hladký a intuitivní dotykový zážitek. Zde jsou některé z výhod, které na vás čekají:

Zjednodušené rozhraní vytvořené pro dotyk, takže ovládání hrdiny a umístění karet je hračka. Probojujte se do žebříčků s úspěchy Game Center a dokažte své mistrovství ve smyčkách. Už nikdy neztratíte pokrok! Váš uložený soubor hladce cestuje mezi vašimi zařízeními Android a umožňuje vám pokračovat tam, kde jste skončili. Dáváte přednost tradičnějšímu schématu ovládání? Žádný problém! Loop Hero pracuje s ovladači MFi.

Předregistrujte se nyní Google Play za Loop Hero a získejte 10% slevu na plnou verzi!

Než vyrazíte, podívejte se na nahrávku Bloodline: The Last Royal Vampire Sinks its Teeth Into Sea and India!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com