Nejen další mrtvý spouštěč! MY.GAMES Drops Rogue-Like střílečka z pohledu první osoby Zombie State








MY.GAMES právě spustilo novou střílečku z pohledu první osoby ve stylu rogue, Zombie State. Od svého beta vydání tato hra raketově vzrostla na téměř 1 milion instalací. V případě, že nevíte, MY.GAMES upustil od dalších úspěšných titulů jako Rush Royale, Left to Survive, War Robots, Rush Arena a Warface.

Co se stane ve státě zombie… kromě zombie?

Je zřejmé, že název stačí na to, abyste věděli, že se ponoříte do světa zaplaveného zombiemi. Stojíte proti hordám těchto nemrtvých příšer. S různými hrdiny a mentory, kteří vás vedou, budete muset uvolnit speciální dovednosti a ovládat arzenál zbraní, abyste přežili.

Když už jsme u zbraní, Zombie State nešetří palebnou silou. Když se pustíte do misí, odemknete spoustu vybavení, abyste mohli sundat monstra s bossy a zmutované zombie. Každý region, který prozkoumáte, představuje novou výzvu. Odhalíte také tajemství apokalypsy a dáte dohromady příběh za chaosem.

Zombie State je nabitý funkcemi, jako je Battle Pass, denní úkoly a pravidelné miniudálosti, které vás udrží v kontaktu. Spuštění hry přichází s vydáním první sezóny Battle Pass, která je nabitá postapokalyptickým chaosem. Popadněte Battle Pass a můžete odemknout ninja-hrdinu Kana spolu s exkluzivním vybavením a dalšími vychytávkami.

Chcete vidět akci z první ruky? Podívejte se na oficiální trailer níže!

Vyzkoušíte to?

Hra je zdarma. Díky volnému pohybu v PvE střílečce byl Zombie State považován vývojáři hry za jedinečný zážitek. Ať už máte rádi střílení, akci nebo zombie, tento titul od MY.GAMES vypadá slibně. Máte zájem si to vyzkoušet? Získejte to z Google Play obchod.

Mezitím se podívejte na další nové verze systému Android. Crystal Knights od Daeri Soft je jako nečinná verze RAID: Shadow Legends.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com