Taktická karta Battler NFL 2K Playmakers klesá na Android!








Nejnovější sportovní hra od 2K, NFL 2K Playmakers, je nyní k dispozici pro Android. Tato hra vám umožní vytvořit si vlastní týmy snů pomocí sbírek karet stovek superhvězd NFL. Pokud máte zálibu ve sportu nebo karetních hrách a jste připraveni narazit na virtuální rošt, pokračujte ve čtení!

NFL 2K Playmakers je víc než karetní hra

Kromě toho, že máte své oblíbené hráče NFL, jsou karty ve hře vybaveny zařízením, které lze upgradovat. Shromáždíte-li silný tým, budete také vystupovat na hřiště s jistotou, vylepšit svou hru strategickými hrami a cítit nával konkurence.

Ale skutečný rozruch je kolem draftu NFL. Je to vaše hřiště pro vyhledávání nejlepších hvězd jakéhokoli týmu pomocí herního režimu Play it Forward. Ale ujistěte se, že se vaši hráči mohou vyhýbat penalizacím. Mějte oči na stopkách pro speciální nálevové balíčky, které jsou k dispozici jen krátkou dobu. Tyto hodnotné draftové bonusy mohou pomoci usnadnit vítězství v Super Bowl Championship.

Můžete si také vytvořit vlastní cestu k úspěchu v sezónách, vyzkoušet své dovednosti v Red Zone Drives a dokonce vyhrát Super Bowl. NFL 2K Playmakers není jen o síle, ale také o chytrosti, protože jste se rozhodli prokázat svou hodnotu v historii NFL.

NFL 2K Playmakers jde o krok navíc integrací skutečných herních dat do své struktury. Znamená to, že se vaše hráčské karty vyvíjejí na základě skutečných událostí NFL, díky čemuž jsou hry realističtější. Znamená to také, že vaše hráčské statistiky jsou stejně aktuální jako skóre nejnovějších her.

Tak co, chystáte se na výzvu?

Pokud máte rádi sportovní hry nebo karetní hry, určitě tuto hru zdarma vyzkoušíte. Bylo vytvořeno 2K Inc, přidruženým herním studiem Take-Two Interactive. 2K upustilo od dalších sportovních titulů pro Android, jako je NBA 2K Mobile Basketball Game a NBA 2K24 MyTEAM.

Takže jděte do toho a vezměte si hru z Google Play obchod a virtuálně okusit americký fotbal.

Americký fotbal nebo japonský fotbal, fotbal je hra, která spojuje lidi. Podívejte se na naši další kopii dalšího fotbalového zápasu. Projekt Blue Lock: Mistr světa klesá celosvětově na Android!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com