Hra Spirit Of The Island ve stylu Stardew Valley se otevírá pro Android předběžnou registraci








Poté, co přinesl hry jako ScourgeBringer a Strange Horticulture z PC na mobil, Plug in Digital nyní brzy vypustí Spirit of the Island na Android. Dobrodružný titul je nyní k dispozici pro předběžnou registraci na Google Play pro uživatele Androidu. Spuštění hry je naplánováno na 16. července.

O čem to je?

Spirit of the Island se soustředí na průzkum a objevování. Hra se odehrává na zapomenutých ostrovech a umožňuje vám vydat se na cestu odhalit tajemství a oživit ztracené drahokamy. Vaším cílem je přeměnit skryté poklady na rušné turistické destinace.

Přežití je v Spirit of the Island klíčové. Ke stavbě přístřešků, kuchyní a farem musíte rozumně využívat zdroje. To by byl váš jediný způsob, jak se udržet uprostřed výzev ostrovního života. Hra také nabízí nepřeberné množství aktivit, které vás udrží v záběru. Mezi miniaktivity patří zdokonalování nových dovedností, odemykání nových receptů, péče o zvířata a zlepšování ostrovní infrastruktury.

Díky útulné atmosféře farmářského simulátoru vám Spirit of the Island umožní založit obchod, přilákat turisty a sledovat, jak váš ostrovní ráj vzkvétá. Úspěch na tomto ostrově nakonec znamená přeměnu kdysi zapomenutých útočišť v prosperující turistická místa. Čím více turistů přitahuje, tím lepší je ekonomika ostrova. To podpoří další vývoj a pokrok na ostrově a také vaši výsledkovou tabulku.

Budete se předběžně registrovat pro Spirit Of The Island na Androidu?

Spirit of the Island na Androidu nabízí kooperaci pro 2 hráče, která vám a vašim přátelům umožní spojit síly v jejich ostrovních dobrodružstvích. Bude mít také cross-play podporu pro plynulou multiplayerovou akci napříč platformami. Má okouzlující umělecký styl, díky kterému musíte hru vyzkoušet.

Pokud jste nadšenci do farmářských sim, pokračujte a předregistrujte se do Spirit of the Island na Androidu přes Google Play obchod.

Mezitím se podívejte na naši další naběračku. Brown Dust 2 Věkové hodnocení navýšeno na 19+ pro jihokorejské hráče.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com