Předběžně se zaregistrujte na Trails of Cold Steel – Severní válka Global, Snag SSR Elie MacDowell zdarma!








Po vydání v Japonsku v prosinci 2023 je nyní The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel – Northern War spuštěna globálně. Userjoy právě vypustilo oznámení, že Trails of Cold Steel – Northern War Global zasáhne mobily 29. května. A předběžné registrace jsou již otevřeny.

O čem je hra?

Je o Lavian Winslet, mladé dívce s hrdinskou krevní linií. Připojí se k legendárním severním Jaegerům, aby ochránili své rodné město. Tam se spojí s Martinem, Iserií a Talionem na vysoce sázkovou průzkumnou misi v Erebonské říši, aby vykopala hlínu na tajemného imperiálního hrdinu.

Je to vůbec první mobilní hra s anime tématem ze série Trails Series a The Legend of Heroes. Northern War, odehrávající se v období mezi Trails of Cold Steel II a III, je o válce Erebonian Empire versus North Ambria. Na hru přímo dohlíží Nihon Falcom, hlavní mozek série Trails.

Snag předregistrační dobroty!

Předregistrujte se do Trails of Cold Steel – Northern War Global již nyní a přibalte si nějaké exkluzivní dobroty. Seznam zahrnuje Titu Russell, milovanou postavu ze série Trails. Když dosáhneme 100 000 registrací, každý dostane 100 000 Mira. Při 300 000 registracích získáte 200 Septium. Pokud dosáhneme 500 000 registrací, získáte 300 JC.

Když dosáhneme 800 000 registrací, čeká vás 10 vstupenek na Gacha. A pokud dosáhneme velkého milníku 1 000 000 registrací, každý dostane SSR Elie MacDowella. Pokud se tedy chcete otřít o staré i nové hrdiny, předregistrujte se do hry na Google Play obchod.

Můžete se také podívat na oficiální webové stránky of Trails of Cold Steel – Severní válka Global. Sledujte také aktualizace a oznámení podle oficiální X (Twitter) účet.

Máte rádi neformální logické hry? Podívejte se na naše další novinky. Point-and-Click Adventure Conquistadorio má cenový skok za méně než jeden dolar.






Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com