Ředkvička táta je nyní trojrozměrná! Dadish 3D Drops na Androidu








Začátkem dubna jsem vysypal fazole, že Thomas Young připravuje 3D verzi svého hitu Dadish. A dnes je den, kdy je hra oficiálně spuštěna pro všechny, aby ji mohli hrát na Androidu! Pro ty z vás, kteří se bavili s ostatními hrami ze série, je Dadish 3D zcela novým světem k prozkoumání.

Thomas Young upustil od první hry Dadish v únoru 2020. Později spustil Dadish 2, Dadish 3 a Daily Dadish. Vytvořil i další hry, včetně zábavného akčního titulu Fowlst a slovní hry Molecano.

Co je v dadish 3D jiné?

Dadish 3D má 50 nových úrovní s naším stejným starým Dadishem, který odložil a ztratil své děti. Potřebuje je přivést zpět, aby se vyhnul otravné vačici a pěti bossům. V tomto jsou také některá nová záludná tajemství, takže mějte své peepers otevřené.

Dadish 3D je jako lepší verze předchozích her v sérii, jen díky svému trojrozměrnému umění. Má plynulé ovládání a umožňuje vám užít si veselou zábavu při sprintu a přeskakování úrovněmi. Má obvyklé tatínkové vtipy mezi super roztomilými vegetariánskými postavičkami.

Pokud jste zvědaví, jak tato nová hra vypadá, podívejte se na Dadish 3D trailer!

Znáš Dadish?

Dadish je veselá, růžová ředkev, která je také super zábavným a starostlivým tátou. Když není až po listy v hlíně, používá svůj kořen k pohybu, skoku a dvojitému skoku. A s rodinou více než čtyřiceti dětí z ředkviček, které nemohou zůstat na místě, je jeho den pěkně hektický.

Takže je čas přinést ty malé klíčky domů! Vezměte si hru z Google Play obchod.

Který tvůrce obsahu je váš oblíbený? No, jeden z nich je nyní v Top Troops. Podívejte se na naše novinky: Bestie dorazila do King’s Bay! Top Troops x MrBeast Collab běží do 4. května.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com