Máte rádi Clumsy Battles? Rumble Club, rváč jako rváč, hity pro Android








Lightfox Games a Mad Mushroom se spojily, aby přinesly hráčům nový rváč založený na fyzice s názvem Rumble Club. Je to svérázná hra s konečnými nemotornými bitvami. Hra je zdarma a nabízí nákupy v aplikaci, abyste získali nějaké speciální přihrávky a drahokamy.

Lightfox Games již dříve publikovaly akční tituly jako Knight’s Edge: PvP Raid Arena. Na druhou stranu, Mad Mushroom je vydavatel podporovaný influencery jako Asmongold, Emiru a Mizkif. Již dříve vydala tituly jako kooperativní roguelike střílečku Atomic Picnic.

Co je Rumble Club?

Je to hra, která se může pochlubit několika režimy a podporuje cross-play a cross-save. Umožní až 20 hráčům, aby si to vydobyli s plně přizpůsobitelnými avatary. Připravte se na bitvy, kde fyzika rozhoduje o výsledku vašich bitev.

Můžete používat divoké pomůcky nebo pěsti, abyste přechytračili soupeře a vyřadili je z arény. Je to čistá strategie plus chaos! Existují nekonečné možnosti přizpůsobení vzhledů, doplňků, barev a emocí. V Rumble Clubu získáte také různé herní režimy, jako je Punch Royale, King of the Hill a Sugar Rush.

Toužíte se podívat? Tady je trailer hry!

Vyzkoušíte to?

Spolu se spuštěním Rumble Club upouští svou první sezónu, která má téma vesmíru. Můžete si hrát se skvělými vesmírnými pomůckami, prozkoumávat mapy s nízkou gravitací a získávat exkluzivní sezónní dobroty! Dostanete se do vesmíru s novým vybavením a úrovněmi.

Ať už raději hrajete sólo nebo se spojujete s přáteli, Rumble Club zaručuje dobrý čas. A režimy denních událostí a sezónní aktualizace jistě slibují, že to bude zábava. Pokud to zní zajímavě, stáhněte si hru z Google Play obchod.

Milujete místo toho strašidelné thrillery? Podívejte se na tuto novou hru pro Android. Aurora Hills: Chapter 1 je nové dobrodružství typu point-and-click od tvůrců Meridian 157.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com