Bloodline: The Last Royal Vampire zaboří zuby do MOŘE a Indie!








Vzrušující JRPG s názvem Bloodline: The Last Royal Vampire právě vyšlo pro zařízení Android v jihovýchodní Asii (SEA) a Indii! Hra je založena na slavném čínském grafickém románu. Je o Lilo, poslední královské upírce, a jejím příteli Renovi, kteří se snaží udržet své milované v bezpečí před Svatou zemí, tajemnou silou.

Skvělá skupina bojovníků, hrdinů a mýtických bytostí se schází, aby bojovala proti exorcistům, lovcům a dokonce i silným démonům.

Bloodline vás zavede zpět do toho nejlepšího z éry RPG díky své jasné 16bitové grafice a tahovým karetním bitvám. Můžete sbírat a zvyšovat úrovně více než 400 různých postav, z nichž každá má své dovednosti a vlastnosti.

Strategický boj

Naplánujte si, jak porazit nepřítele a učinit svůj tým jedinečným. Vyzkoušejte různé kombinace hrdinů, dokud nenajdete tu, která nejlépe vyhovuje vašemu stylu hry.

Pokud rádi bojujete zblízka se skupinou bojovníků nebo na dálku s magickými hrdiny, Bloodline má to, co potřebujete. Čím více budete hrát, tím lepší budou vaše postavy, a jakmile dosáhnou určité úrovně, budou moci dělat vše, co si usmyslí.

Bloodline je hluboký příběh založený na knize. Pomozte Lilo a jejím přátelům přijít na tajemství upíří pokrevní linie. Připojte se ke skupině a bojujte s ostatními hráči v cechovních válkách v reálném čase. Se svými kolegy z cechu vymýšlejte vítězné plány, které vám pomohou porazit ostatní hráče.

Naskočte do Chutného Crossoveru

Bloodline slaví uvedení v SEA a Indii jednorázovou akcí nazvanou „Cuisine Dimension Spacetime Dungeons“. V tomto podivném dobrodružství se můžete vydat na kulinářské výpravy, abyste získali chutné ceny, a dokonce vyzvat hrdiny související s jídlem, aby se připojili k vaší skupině. To je zábavná změna, díky které je hra ještě zábavnější. Tady to máš! Nyní je vaše šance na kuchaře sushi nebo bojovníka na pizzu ve vašem týmu.

Pokud to chcete zkusit, Bloodline: Last Royal Vampire je zapnutý Google Play!

Než vyrazíte, podívejte se na přehled na Honkai Star Rail Developer Radio: Verze 2.3 Update Breakdown!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com