Tower Of Fantasy se spojí s Spy x Rodina








Propagace Tower of Fantasy a Spy x Family začíná 30. dubna. Zde jsou informace: Podívejte se na trailer k filmu Spy x Family (konkrétní místa budou potvrzena). Zapojte se do dárku na sociálních sítích a vyhrajte lístky do kina a zboží Spy x Family.

Oblékněte se a získejte odměnu!

I když nedokážete zachytit Anyiny psychické schopnosti nebo Yorovy zabijácké dovednosti, stále můžete nasměrovat svého vnitřního špióna pomocí možností přizpůsobení postavy ToF. Zde jsou ID postav, která budete potřebovat, abyste znovu vytvořili dokonalou Forgerovu rodinu:

  • Váš padělatel: 12274704
  • Loid Forger: 12407753
  • Anya Forger: 12407720

Pochlubte se svými cosplay výtvory na sociálních sítích a možná vyhrajete skvělé ceny! Tým ToF uznává, že někteří Wandereři mohou doufat v hlubší spolupráci ve hře. I když to teď nemáme v plánu, povzbuzují všechny, aby si film užili a měli šanci vyhrát nějaké fantastické ceny.

Příběh Rodiny

Propagace Spy x Family přesahuje pouhé spojení filmu s Tower of Fantasy. Příběh rodiny Forgerů rezonuje u mnoha hráčů. Podobně jako v ToF, kde Wanderers navazují pouta v podivném novém světě, Spy x Family zkoumá nalezený rodinný trop. Přestože jsou Padělatelé v utajení, jejich láska a spojení prosvítá.

I ve fantastickém světě, jako je Aida, je místo pro rodinu. Propagace Spy x Family je odlehčeným přikývnutím na důležitost spojení, i když nás tajné mise nebo postapokalyptická dobrodružství zaměstnávají.

Mimo misi je to dojemný příběh! Vizuály a sdělení propagace přesahují pouhou vazbu na film. Navíc zachycují podstatu potěšujícího příběhu Spy x Family o provizorní rodině, která se dala dohromady.

Konkrétní podrobnosti o dárcích na sociálních sítích a filmových místech budou oznámeny blíže k datu spuštění. Následuj oficiální twitterová stránka ToF pro nejnovější aktualizace.

Než vyrazíte, podívejte se na kopeček na Move Over Candy, Jewels Are The New Crush! Jewels Town: Match 3 nyní na Google Play!






Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com