Aether Gazer Drops Night Parade Of The Beasts Event s novým S-Grade modifikátorem, outfity a dalšími!








Aether Gazer, akční RPG od Yostar Games, právě opustilo svou nejnovější aktualizaci, událost Night Parade of the Beasts. S tím přichází na scénu 16. kapitola epického příběhu a přidává se do hlavního příběhu. Akce běží pouze týden, takže vám pojďme dát rychlý přehled o akci Aether Gazer Night Parade of the Beasts!

Co se chystá v Night Parade Of The Beasts?

Roj zuřivých zvířat se řítí směrem k okresu dolního hlavního města. Konají se tuny miniudálostí jako Imago Nightmare, Let’s Make Mooncakes a Whisper in the Woods. Účastí na těchto akcích můžete získat úžasné časově omezené dobroty.

Seznam dobrot je opravdu úžasný! Zahrnuje novou jmenovku ‚Barren Flowers‘, sváteční nábytek na téma festivalu poloviny podzimu a nové samolepky označené ‚Rogue Vigilante‘. Chcete se podívat na akci Aether Gazer Night Parade of the Beasts? Tady to je!

Získejte nové jednotky a dobroty!

K dispozici je také nový modifikátor třídy S, So-ei – Kuramitsuha. Tato zlotřilá hlídka ze sasanamského okresu Shimogyou si navzdory své averzi vůči chladu balí podlý ledový úder. S mrazivými útoky a buffy je Kuramitsuha vynikajícím podpůrným modifikátorem.

V obchodě si můžete chytit elegantní nový outfit ‚Rock Star‘ pro Kuramitsuhu. Získáte také speciální poukázky na oblečení, které můžete použít k stylovému zdobení modifikátorů. Kromě toho získejte tři nové Ultimate Skillchainy. Je tu ‚Frozen Thunder‘, který představuje dynamické duo So-ei – Kuramitsuha & Shinri – Tsukuyomi.

Flaneuring Shop uvádí na trh novou sadu nábytku nazvanou „School Days“ spolu s exkluzivním kouskem pro Kuramitsuha s názvem „Shōgi Expert“. Událost Night Parade of the Beasts také přináší dvě nová sigila, která zesílí váš boj, a tři nové funktory, které zvýší poškození vašich modifikátorů.

Takže jděte do toho a pusťte se do akce! Vezměte si hru z Google Play obchod.

Máte rádi Dadish sérii? Pak se podívejte na naši sbírku. Ředkvička táta je nyní trojrozměrná! Dadish 3D Drops na Androidu.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com