Kwalee se pouští do neformálního hraní s Text Express: Word Adventure








Kwalee, britský vývojář a vydavatel videoher, se nyní ponoří na scénu příležitostných her s Text Express: Word Adventure. Pokud to nevíte, publikovali hity jako Teacher Simulator a Airport Security s více než 1 miliardou stažení na mobilu.

Kwalee se spojil s Story Giant Games a ujal se této neformální, cenami ověnčené hry. S více než 12 lety v oboru ví Kwalee své. Nyní chtějí rozšířit svou herní sestavu a začít svou cestu s Text Express: Word Adventure.

Na druhou stranu je Story Giant Games známý tím, že vytváří emocionálně napínavé příběhy, které hráči milují. Dosud se starali jak o vývoj, tak o vydávání Text Expressu. Hra byla několikrát uvedena v Apple Game of the Day.

Hráli jste někdy Text Express: Word Adventure?

Hra kombinuje křížovky s napínavými příběhy. Setkáte se se světem, kde jsou slova klíčem ke všemu. Od přátelství k dobrodružství a od cest do života. Sleduješ nebojácnou Tilly v jejím věrném starém vlaku.

Během této cesty Tilly odhaluje záhady a formuje vaše příběhy. Hra přináší hledání slov bez stresu, tisíce úrovní křížovek a kouzelný svět k prozkoumání. Neexistují žádné časové limity ani sankce. Také máte šanci vyzdobit Tillyin vlak skvělými předměty.

Když už jsme u těch dobrodružství, věděli jste, že dnes je Den Země? Text Express: Word Adventure tedy slaví den speciální živou událostí! S názvem Happy Earth Day se můžete připojit k Tilly a Eleanor na misi oslavit naši úžasnou planetu.

Myslím, že s Kwalee na palubě bude hra před námi více vzrušujících událostí. Stáhněte si hru zdarma na Google Play obchod. Pokud na to máte, můžete také získat nějaké další vychytávky jako nákupy v aplikaci.

Máte rádi hry s velkým uměním? Podívejte se na naše další novinky. Předběžná registrace pro Noodlecake’s Apple Arcade Hit, The Enchanted World, na Android.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com