Aurora Hills: Chapter 1 je nové dobrodružství typu point-and-click od tvůrců Meridian 157








NovaSoft Interactive právě upustil od nového bodu a klikněte na název únikové místnosti s názvem Aurora Hills: Kapitola 1 pro Android. S více než čtyřmi miliony instalací z předchozí série Meridian 157 je to od nich další dobrodružství, které ohýbá mozek.

Aurora Hills: Chapter 1 je poháněna Unreal Engine 5 a lze ji hrát zdarma bez reklam nebo dokonce nákupů v aplikaci. Ve hře se můžete ponořit do světa záhad a hádanek. Hra se ve skutečnosti přiklání spíše k příběhovému zážitku s prvky únikové místnosti. Podívejte se na hru níže!

Aurora Hills: Chapter 1 vás vezme zpět do 80. let

Zasazen do děsivé kulisy Západní Virginie 80. let 20. století se vžijete do role strážce parku. Vaším úkolem je odhalit záhady za řadou matoucích zmizení. S prvky skrytých předmětů a hádankami ve stylu únikové místnosti je to docela jízda.

Co však odlišuje Aurora Hills, je její smysl pro detail. Hra je nejen cool díky svému vlastnímu atmosférickému soundtracku, ale NovaSoft hru také zahrnuje. Má speciální barvoslepý režim pro lidi, kteří mohou mít potíže s orientací v barevných hádankách.

Kresba v Aurora Hills: Chapter 1 je působivá, zatímco příběh vás okamžitě upoutá. Rozhodně vydává vibrace podobné Meridianu 157. Můžete zachytit potenciální rady a přijímat jemné pošťuchování, když jste zaseknutí. Pomáhá vám udržet se na cestě, aniž byste zcela prozradili řešení.

Zamiřte k Google Play obchod ke stažení hry. Více se o tom můžete dozvědět také na oficiální webové stránky vývojářů.

Tím jsme uzavřeli náš přehled o nejnovější hře NovaSoft pro únikové místnosti. Mezitím se podívejte na naše další novinky. Kwalee se pouští do neformálního hraní s Text Express: Word Adventure.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com