Hra ve stylu příběhů Monster Hunter Dragon Age: Pals Adventure Otevírá předběžnou registraci








Dragon Age: Pals Adventure dnes otevírá předběžnou registraci na mobilu. Tento titul lovící karty zasáhne zařízení Android v Malajsii, Singapuru, Thajsku a na Filipínách. Vyvinutý a publikovaný společností Pixel Spirits v současné době podporuje angličtinu, zjednodušenou čínštinu a thajštinu.

Vstupte do divočiny!

Dragon Age: Pals Adventure má epické úkoly a samozřejmě draky. Hra se odehrává ve světě zvaném Eden. V podstatě vás vrátí do dob, kdy vládli dinosauři a volně se proháněli mamuti. Na tomto prapůvodním hřišti spojíte své síly s dávnými obyvateli, zajmete skutečně mocná vzácná stvoření a vydáte se na lov.

Aréna je připravena na nějakou prehistorickou akci, kde se utkáte s řadou mýtických mazlíčků. Můžete také prozkoumat obrovské mapy otevřeného světa, které se hemží poklady. Ale neztraťte se příliš, protože nebezpečí vždy číhá!

Pokud jste typ budov, vytvořte si svou vlastní ostrovní oázu, kterou vám ostatní hráči budou závidět. Shromážděte svůj kmen a ukažte všem své dovednosti a rychlé pohyby. Kdo ví, možná z vás dokonce udělá krále kmenového kopce Dragon Age: Pals Adventure!

Úžasné dárky jsou k mání!

Rozdávají tři úžasné startovací dárky, které podpoří váš start na kontinentu Eden. Při prvním přihlášení chyťte Rampage Dragon, dinosaura SSR. Pokud vám jde o ovládání síly, vezměte si artefakt Hunter’s Bone Blade pouhým přihlášením.

V neposlední řadě si také odnesete domů 100 zlatých vajec a neuvěřitelných 1 888 Chroma skořápek v dárkovém balení. Dragon Age: Pals Adventure je velkolepá lovecká výprava s tisíciletou prehistorickou zábavou. Vydejte se na Google Play obchod pro předběžnou registraci do hry.

Milujete místo toho závodní hry? Podívejte se na naše další novinky. Oslavte čtvrté výročí KartRider Rush+ s intergalaktickou aktualizací S25!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com