Logická hra Yak & Co na Bermudách se propadla!








Zde je heads-up na sladkou nabídku, kterou si možná nechcete nechat ujít. Dole na Bermudách logická hra od Yak & Co právě snížila svou cenu ze 4,99 $ na 1,49 $. Ano, čtete správně. Do tajemných Bermud se můžete ponořit za mnohem levnější cenu než obvykle.

Víte o hře?

V případě, že ne, dovolte mi, abych vám to rychle řekl. Vydalo Yak & Co, Down in Bermuda byl vynechán v září 2019. Je k dispozici pro Android, iOS a Steam pro PC. Yak & Co je známá výrobou roztomilých a zajímavých logických her, jako je Agent A: A puzzle in masked.

Když teď mluvíme o hře, je to o Miltonovi, pilotovi, jehož letadlo se zhroutí a narazí na Bermudy. Od té doby uvízl na ostrově na tři desetiletí. Zdá se, že nemůže uniknout ze záhadné situace na opuštěném ostrově. Je na vás, abyste přeskakovali z jednoho ostrova na druhý, řešili hádanky, sbírali klíče a nakonec pomohli Miltonovi najít cestu zpět domů.

Vaším úkolem je v podstatě přesouvat symboly na deskách kliknutím a tažením tak, aby odpovídaly obrysům. Dole na Bermudách je přeplněné skrytými koulemi a dobrodružstvími typu point-and-click. Takže můžete prozkoumávat 3D ostrovy, lovit kousky, jako jsou houby a pomerančový džus, a pracovat s rozmarnými gadgety.

Chytneš se na Bermudách?

Tato hra je logická hra Unity s rozkošným minimalistickým uměleckým stylem. Grafika i soundtrack skvěle doplňují hru. I když se nejedná o hru nabitou příběhem nebo složitou hrou, pořád je to docela zábavná a pohodová hra.

Pokud si myslíte, že byste to měli vyzkoušet, vezměte si to z Google Play obchod. Pokud se chcete dozvědět více o Down in Bermuda, podívejte se na jejich oficiální webové stránky.

Hledáte místo toho nové hry pro Android? Podívejte se na naše další novinky. Snail Games Drops Survival Sandbox RPG Dark And Light Mobile.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com