Obranná zóna HD, 2 HD a 3 Ultra HD zdarma po omezenou dobu








Pokud jste někdy chtěli vidět, jak jste dobří ve hrách Tower Defense, nyní máte šanci to udělat zdarma. V trilogii Defence Zone musíte stavět obranu a chytře umisťovat věže, abyste eliminovali vlny nepřátel. Čtěte dál a dozvíte se více o třech hrách, které tvoří sérii!

Nejnovější změny obsahují nové funkce

Nejnovější verze Defense Zone 3 Ultra HD obsahuje několik nových funkcí přidaných do hry. Mezi tyto nové funkce patří kompatibilita s nejnovějšími skládacími telefony, vysoká obnovovací frekvence a zpomalená hratelnost. Tato funkce může zlepšit herní zážitek, zejména pro hráče s přístupem k výkonným zařízením.

Chystáte se ke hře stáhnout obrannou zónu?

Rozhodnutí, zda si stáhnout obrannou zónu, nebo ne, závisí na vašem vkusu. Pokud rádi hrajete tower defense hry a nebojíte se výzev, pak je tato trilogie vynikající nabídkou, zejména proto, že je zcela zdarma.

Aktualizace opravuje několik problémů a zajišťuje, že herní zážitek nebude přerušován. Hry jsou zdarma ke hraní, ale jak dobré jsou? Před stažením je nezbytné pečlivě zvážit, do čeho jdete, přestože cena zdarma je rozhodně lákavá.

Trilogie Obranná zóna obdržela recenze zdůrazňující pozitivní i negativní aspekty série. Pozitivním aspektem her je, že hráči chválili dobře vyváženou hratelnost a strategickou hloubku her. Přesto několik recenzentů zjistilo, že obtížnost je poměrně vysoká, a to i při hraní v normálním režimu.

Postavte se za pevnost!

Stavba zbrojnice věží s výhodami a nevýhodami bude vyžadovat procházení různých úrovní a prostředí. Některé věže mohou být navrženy tak, aby se specializovaly na rychlopalné údery, které jsou ideální pro zničení velkých skupin slabých protivníků.

Někteří mohou mít silnější úder určený k poražení silnějších protivníků. Pochopení těchto rozdílů a strategické rozmístění vašich věží pro maximalizaci jejich efektivity je zásadní pro dosažení tohoto úspěchu. Jak budete pokračovat hrou, budete moci odemykat nové věže a síly, což zvyšuje složitost rozhodovacího procesu.

Můžeš dostat Obranná zóna HD / 2 HD / 3 Ultra HD na Google Play nyní zdarma!

Než vyrazíte, rozluštěte kód, vyhrajte Rebel: The Dot Hero Adventure x Persona 5 Royal Challenge!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com