Zenless Zone Zero CBT3: Co nejvíce překvapilo testery?








Testery Zenless Zone Zero CBT3 okusily nové funkce! Začalo to včera a šokovalo hráče; tady je proč! Můžete se spojit v týdenních výzvách šéfů nebo si vybrat svou oblíbenou postavu s novým systémem zaručených tahů.

Navíc režim příběhu nabízí nastavitelnou obtížnost a banner Bangboo je nyní snadněji přístupný. Fanoušci Speedrunu si zamilují možnost rychlého posunu vpřed, zatímco přepracované provize vám umožní vybrat si svůj herní styl. Tajemný nový režim a náročnější příběhová obtížnost přidávají hráčům koncovky intriky. Testeři říkají, že boj je obohacující se učit a systém výměny je osvěživě upřímný.

Systém Pity je přívětivý pro hráče

Systém gacha prošel změnou, s garantovaným standardním 5hvězdičkovým charakterem dle vašeho výběru po 300 tahech. Tento systém je podobný systému v Honkai Star Rail a nabízí větší kontrolu nad sestavováním vašeho vysněného týmu. Už žádný pocit, že honíte duhy – nakonec chytíte tu mocnou postavu, kterou jste sledovali.

Sbohem Grind, Ahoj Bangboo!

Banner Bangboo, který dříve vyžadoval prémiovou měnu, se zdá být řazením v Zenless Zone Zero CBT3. Testeři hlásí, že získání Bangboo je možné, aniž byste museli namáčet své drahocenné zásoby prémiových zdrojů. To umožňuje více hráčům chytit tuto kýženou postavu a rozšířit tak jejich strategické možnosti.

Double Time, Double Trouble: The Rise of Fast-Forward

Nová možnost 2x rychlosti ZZZ v režimu TV vám umožní prolétnout známými oblastmi. Časy dokončení kapitoly 1 údajně prudce klesají a testeři zkracují minuty. Ti, kteří touží po zcela přeskočitelném filmovém zážitku, však možná nebudou chtít, protože je stále potřeba zahrnout některé cutscény.

Provize se v posledních změnách změnily. Nyní si v televizním režimu můžete vybrat mezi bojem a provizemi zaměřenými na hádanky. To vám umožní přizpůsobit si herní zážitek a zdokonalit své dovednosti v konkrétních oblastech.

Tajemný nový režim

Nový, zatím odemčený režim, vzbudil zvědavost testerů. Tipy naznačují, že by to mohla být výzva zaměřená na obranu, ale podrobnosti zůstávají utajeny. To přidává do zážitku ZZZ další vrstvu intrik, takže hráči touží zjistit, co je čeká.

Příběhový režim je tvrdší

Příběhový režim ZZZ nabízí hardcore možnost obtížnosti pro ty, kteří hledají strmější výzvu. To vás vrhne po hlavě do bojových střetnutí a eliminuje části televizního režimu.

Zatímco hardcore obtížnost zní děsivě, testeři hlásí, že to není nepřekonatelná zeď. První úrovně se zdají být zvládnutelné, pouze jedno setkání posouvá limity. Prvořadé je však uhýbání, protože šéfové a elitní nepřátelé tvrdě narážejí.

Bojový systém ZZZ má jedinečný tok, který testeři popisují jako zpočátku matoucí, nakonec zapadne na místo. Klíč spočívá v agresivní taktice pro spouštění řetězových útoků, čímž se maximalizuje vaše poškození. Příliš pasivní hraní může bránit vašemu pokroku, takže se neváhejte pustit do toho!

Transparentní výměnný systém

Funkce výměnného systému Zenless Zone Zero CBT3 se zdají osvěživě upřímné, což je osvěžující změna oproti jiným gacha hrám. Na rozdíl od systémů se zavádějícími slevami nabízí ZZZ jasné možnosti – zlevněný balíček a plnou cenu ve stejné měně. Tento přímý přístup je vítaným doplňkem pro hráče, kteří hledají spravedlivý a transparentní zážitek.

Chcete-li mít přehled o všech aktualizacích, podívejte se na jejich oficiální webové stránky!

Než vyrazíte, podívejte se na nejnovější verzi Reporter by Day, Secret Agent by Night: L’Abysse Project začíná betatest!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com