Close Cities je trojitá hra ve stylu města, kde se králové setkávají s hádankami








Close Cities je nová logická hra pro Android, která vám umožní hrát starostu bez bolesti hlavy. Berte to jako svou bezstarostnou cestu k tomu, abyste se stali profesionálem v oblasti budování města. Vytvořil ji nezávislý vývojář Juan Manuel Altamirano Argudo, který upustil od titulů jako Broki, Brainito – Words vs Numbers, Chesspert, Chessplode a DueLito.

Co je to blízká města?

Chtěli jste někdy vybudovat vlastní město, ale nedokázali jste se vypořádat se stresem spojeným se strategií a řízením zdrojů? Pak je Close Cities právě pro vás. Vaším cílem je převzít otěže a postupně budovat města po kousku v různých světech, jak plyne čas.

Získáte prázdnou mapu, kreativního ducha a svobodu klepání a přetahování podle libosti, čímž přeměníte neplodnou půdu na živé město. Nebojte se, pokud se vám při pomyšlení na design a konstrukci zatočí hlava. Nemusíte studovat městský rozvoj! Close Cities je pro každého.

Hra není jen o vytyčení některých ulic a rozkládání budov. Můžete se vydat na cestu napříč různými obdobími a místy. Každý nový svět, který prozkoumáte, přichází se svou figurou krále. Získáte také 16 nových výzev, které musíte zdolat, než budete moci získat titul stavitele impéria.

Je to zábava městského plánování!

Pokud zamícháte své tvary, je to dobré. Close Cities má praktický tutoriál, který vám pomůže stát se městským plánovačem svým vlastním tempem. Jste připraveni postavit město snů? Získejte hru z Google Play obchod. Pokud se o tom chcete dozvědět více, můžete se také podívat na jejich oficiální webové stránky.

Máte rádi hry s roztomilými postavami? Podívejte se na naše nejnovější zprávy. Hoďte kostkou a vyhrajte ve společné hře Aktualizace lesního ducha!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com