Assault Lily Last Bullet W otevírá předběžnou registraci pro svou globální verzi, konečně!








So-net Entertainment Taiwan Limited je připravena vydat velmi očekávanou globální verzi Assault Lily Last Bullet W. Ano, konečně, po letech čekání! Nyní se můžete předběžně zaregistrovat do hry a dokonce si při tom pořídit několik úžasných dobrot!

Přichází s úplným anglickým překladem a japonským dabingem a zasáhne zařízení Android a iOS po celém světě. Oficiální datum spuštění zatím nebylo potvrzeno. Hovoří se však o tom, že 31. května 2024 může klesnout.

Odměny za úlovky!

Bonusy za předběžnou registraci nejsou k zahození! Patří mezi ně Magi, píseň ‚Just to Be Close with You‘, Hitotsuyanagi Riri’s Yurigaoka Training Uniform a ‚Favorite Uniform‘, všechny jsou k dispozici pro až 1 milion předregistrací.

Chcete se pustit do akce brzy? Akce pro předběžnou registraci právě probíhá! Takže pokračujte a předregistrujte se na oficiálních stránkách Assault Lily Last Bullet W nebo na Google Play obchod. Zveřejněte to, sdílejte svůj komentář se snímkem obrazovky na fanpage FB a můžete vyhrát nějaké omezené body MyCard.

Budete hrát Assault Lily Last Bullet W?

Assault Lily Last Bullet W, vyvinutý společnostmi Pokelabo a SHAFT, vás zavede na postapokalyptickou Zemi zaplavenou tajemnými OBROVSKÝMI stvořeními. Ovládáte Lilie, což jsou mladé dívky vyzbrojené CHARMovými zbraněmi.

Nyní jsou lilie poslední obrannou linií lidstva. Hra vám umožní ponořit se do akce po boku postav anime a nových tváří z frakcí ‚Radgrid‘, ‚Hervarar‘ a ‚Gran Eple‘. Hra se poprvé objevila v Japonsku 20. ledna 2021 na zařízeních iOS i Android.

Tak co, těšíte se, že se můžete připojit k nelítostným bitvám s týmem Hitotsuyanagi z Yurigaoka Girls Academy, Hervorem z Herensuge Girls Academy a Grand Epure z Kanba Girls‘ High School of Arts?

Než vyrazíte, podívejte se na naše další novinky. Užijte si útulnou dovolenou v Hamster Inn, novou hru s Neko Atsume Vibes!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com