Čeká nás spousta zábavy! Skládačka od Jolly Battle přináší novou aktualizaci








Společnost JollyCo právě vydala aktualizaci své oblíbené hry Jigsaw Puzzle od Jolly Battle. Je nabitý některými pěknými funkcemi, které budete chtít vyzkoušet. Spustili také upoutávku, která ukazuje, co je v obchodě, takže vám to všechno rychle dáme!

Loď nových etap!

Připravte se na spoustu nových etap a přidejte do hry Jigsaw Puzzle od Jolly Battle šplouchnutí barev a zábavných hádanek. Vše, co musíte udělat, je zvládnout zápas-3 úrovně, abyste odemkli nové zóny, naskočte na roztomilé vozidlo a odjeďte, abyste vyřešili nějaké nové puzzle obrázky.

Hádejte, jak se jmenuje nově přidaná měna ve hře? Hádanky! Nyní můžete skórovat ‚puzzle‘ hraním a pak mrháním radami v nové hře Obchod. Nyní je skládání těchto ilustrací doslova hračkou.

Nyní, když dosáhnete úrovně 10 ve hře Jigsaw Puzzle od Jolly Battle, můžete předvést své dovednosti tím, že se utkáte s ostatními hráči v puzzle bitvách. Race of the Week vám umožní získat spoustu odměn plněním týdenních úkolů.

Nejnovější aktualizace Jigsaw Puzzle od Jolly Battle vám také umožní pokračovat v neúplných hádankách přesně tam, kde jste skončili. Můžete se vrátit a navštívit již odemčené zóny a pracovat na speciálních balíčcích puzzle. V této souvislosti se podívejte na trailer níže, abyste mohli nahlédnout, co je v obchodě!

Hráli jste někdy Puzzle By Jolly Battle?

Je to svérázná logická hra typu match-3 se spoustou šílených postav jako Comic, Loafer, Clumsy a Prankster. Na jejich cestě kolem světa se můžete připojit k drcení bonbónů a vytváření mnoha komb. Hra má více než 1000 náročných úrovní.

Můžete si vybrat ze čtyř zábavných postav. Když potřebujete změnit tempo, zařaďte rychlost a relaxujte s ručně kreslenými skládačkami. Pokud jste ji ještě nehráli, stáhněte si hru z Google Play obchod.

Máte rádi olympiádu? Pak si tuto připravovanou videohru zamilujete. Závoďte, plavte nebo oploťte svou cestu ke zlatu v novém titulu Olympiáda Go! Paříž 2024.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com