Předobjednávky na herní křeslo Kaiser 4 jsou otevřené, jednotky budou odeslány 20. května








Pokud jste něco jako my, trávíte více času u svého stolu než kdekoli jinde.

Proto se vyplatí investovat do pohodlí. Herní židle v posledních několika letech explodovaly v popularitě a umožňují hráčům vytěžit ze svého času u obrazovky maximum.

AndaSeat je v popředí revoluce herních židlí a nabízí řadu produktů, které přímo sedí v pohodlné části cenového spektra. Pro hráče, kteří hledají špičkový zážitek za poměrně dostupnou cenu, je AndaSeat solidní volbou.

Nejnovější řadou, která vyšla z továrny na komfort AndaSeat, je vysoce uznávaný Kaiser 3, který nabízí širokou škálu možností nastavení, řadu atraktivních designů a vynikající pohodlí.

Nyní je řada na Kaiser 4, aby kolébkou spodní části herní veřejnosti. Předobjednávky byly otevřeny 16. dubna a objednávky budou odeslány 20. května.

Co tedy za své peníze dostáváte?

I když jsme sami neseděli v Kaiser 4, jsme si jisti, že se vám dostává extrémního pohodlí. To byl jeden z hlavních prodejních bodů Kaiser 3 a nevidíme, že by AndaSeat upustil míč.

Navíc získáte možnost bez viny, šetrnou k životnímu prostředí. Kaiser 4 je vyroben z udržitelných materiálů, které vám umožní cítit se pohodlně morálně i fyzicky.

Kaiser 4 se dodává v deseti různých provedeních, z nichž všechny jsou houpacími 5D područkami, magnetickými polštáři hlavy, kůží odolnou vůči skvrnám a výsuvnou bederní opěrkou.

Myslíme si, že by to mohlo být nejpůsobivější herní křeslo, jaké jsme na trhu viděli, a má zaváděcí cenu 649,99 $. Když ho popadnete jako součást výprodeje, znamená to, že ho můžete získat ještě levněji – pouhých 499,99 $.

Pokud to zní jako věc, kterou byste mohli mít na trhu, přejděte na web AndaSeat a objednejte si naši předobjednávku hned teď.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com