White Cat Project New Worlds Update, přináší Lycoris Recoil Collaboration a Purrfect Pom Pom Purin Event!








White Cat Project New Worlds právě spustil verzi 4.56.0, která obsahuje svěží lak a novou ikonu představující spolupráci Lycoris Recoil, která začala začátkem tohoto týdne. Tato aktualizace také obsahuje opravy chyb.

Nový svět, kdo je?

Jste v projektu White Cat Project New Worlds noví? Toto akční RPG vás dostane do světa, kde se střetává bílá a černá kočka na plovoucím kontinentu.

Srdce a duše hry leží v jejím bojovém systému „Kombinace dovedností“. Můžete si vytvořit svůj vysněný tým kočičích bojovníků a rozpoutat záplavu šílených dovedností jednu za druhou. Navíc můžete experimentovat s komby postav a sekvencemi dovedností, abyste objevili ty nejnáročnější bojové strategie.

Spojte se s dalšími třemi hráči a řešte náročné úkoly v kooperativním bitevním režimu. Vyzkoušejte své dovednosti, vypracujte strategii se svými kamarády a užijte si vzrušení z porážení nepřátel společně.

Purr-fect Party

Díky 12 jedinečným povoláním, ze kterých si můžete vybrat, můžete sestavit tu nejnáročnější párty všech dob. Šermíři, bojoví umělci, lukostřelci – výběr je na vás! Strategizujte a vytvořte dobře zakulacený tým, který překoná jakoukoli překážku.

White Cat Project New Worlds nabízí tréninkový systém, který vám umožní upravit si postavy podle vašich představ. Vyrobte mocné zbraně, vybavte se užitečnými doplňky a postavte okouzlující město, aby byli vaši kočičí společníci co nejsilnější.

Pom Pom Purin Party Time!

Na oslavu narozenin rozkošného Pom Pom Purina pořádá White Cat Project New Worlds jedinečnou 24hodinovou akci na Travel Island Cat. Zde je návod, jak se připojit k purr-ty:

Připravte si recepty na události pomocí „kuchyňského auta kawaii“. Pokud budou všichni hráči spolupracovat a vytvoří 240 416 receptů, každý obdrží speciální dekoraci Pom Pom Purin s jedinečnými hlasovými linkami!

Během akce také získáte dvojnásobek obvyklých medailí, když budete prodávat recepty inspirované Pom Pom Purin. Deset šťastných hráčů bude náhodně vybráno, aby vyhráli jedinečné originální fotografické hodiny s designem spolupráce Lycoris Recoil.

Tato akce trvá 24 hodin pouze 16. dubna. Tak na co čekáš? Stáhněte si White Cat Project New Worlds on Google Play a připojte se k purr-petual dobrodružství!

Než vyrazíte, podívejte se na námět na Tower of Fantasy 4.0 Patch: A New Dawn nebo Deja Vu?




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com