Taco: Hrdina křečka je jako upíří hrdina, ale má vousy a malé tlapky!








Připravte se připojit se k malému křečkovi s mocnými aspiracemi! Mluvím o Taco, hrdinovi křečka! Jakkoli roztomile zní jeho jméno, není to obyčejný křeček; má srdce lva. Taco: Hamster Hero je zábavná nová akční hra pro Android od Global Outlier. Herní studio je známé pro další roztomilé tituly jako Hamster Wheel Madness.

Taco je připraveno vyrazit do akce!

Náš Taco: Hamster Hero přijímá životní výzvu, aby zachránil svůj domov před hromadou nežádoucích věcí. Sázky jsou pro něj vysoké, protože jeho dům je v ohrožení. Ale s kolovrátkem odvahy a síly, které má k dispozici, je Taco připraven postavit se hordám jako šampion.

A také to není jednoduchá (nebo spravedlivá) bitva. Je to Taco versus více než sto padouchů, všichni najednou! Jako pomocník Taco budete klepat a táhnout pryč s jednoduchým ovládáním jednou rukou. Budete se muset řídit hejnem výzev, které se na vás vrhají při každém otočení a zatáčce.

Pokud máte rádi módní kousky, v Taco: Hamster Hero by se vám líbily různé možnosti. Můžete obléknout Taco do nesčetných kostýmů, které rozšiřují jeho vzhled i schopnosti. Překročením každé úrovně se Taco o krok přiblíží k jeho klidnému domovu bez nebezpečí.

Vyzkoušíte Taco: Hamster Hero?

Hra má roguelike povahu. Takže každá bitva je svěží a ne nudná. Takže, jak jsem řekl, každý kout Tacova klidného domova je napaden a vy mu musíte pomoci! Pokud hra zní jako váš druh dobrodružství, zamiřte do Google Play obchod ke stažení. Hraje se zdarma.

Než vyrazíte, podívejte se na naše další novinky. Arknights Episode 13 Drops zítra se čtyřmi novými jednotkami a spoustou misí!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com