Vsaďte si na Blackjack 21, 3D verzi klasické karetní hry!








Pojďme se ponořit do Blackjacku. Ne, nemluvím o blackjacku ze staré školy. Mluvím o Blackjack 21, nové digitální verzi klasické karetní hry. Hra má krásnou 3D podobu a umožňuje vám vyhrát virtuální žetony zdarma!

Je to virtuální kasino!

Blackjack 21 vás prakticky teleportuje do kasina. Detail je úžasný, takže karty vypadají naprosto reálně. Dokonce budete mít pocit, že je skutečně držíte. A, a! Každá malá část virtuálního stolu je také interaktivní, doplněná realistickými zvuky míchání a rozdání karet.

Takže seďte doma, místo abyste cestovali do Las Vegas a šli do skutečného kasina. Blackjack 21 vám pomůže zorientovat se ve všech záludných žargonu a pravidlech Blackjacku. Takže když konečně dojdete ke stolu Blackjack, budete mít pocit, jako byste tam byli milionkrát.

Hra není sólo hra. Blackjack 21 vám umožní smíchat to s ostatními hráči. Hra také umožňuje trénovat váš mozek. Každá handa je hádankou, díky které budete rychle přemýšlet a udržet svou strategii ostrou. Pravidelné dávky takové mentální gymnastiky je něco, co ve skutečných kasinech nikdy nedostanete!

Budete hrát Blackjack 21?

Blackjack 21 vám umožní zdokonalit své dovednosti, aniž byste shodili jediný desetník. Je ideální pro nováčky nebo kohokoli, kdo chce zlepšit svou hru. Protože tady nejde o peníze, můžete dělat všechny odvážné kroky a zkoušet nejrůznější strategie s nulovým stresem.

Vyvinuto společností Maple Media, lze jej hrát zdarma. Pokud se mě ptáte, myslím, že Blackjack 21 je pěkná karetní hra s realistickou grafikou a je to skvělý nástroj pro učení s hádankami. Jste připraveni udeřit nebo stát? Vezměte si hru z Google Play obchod!

Milujete místo toho hry Otome? Pak se podívejte na naše další novinky. Oslavte Artemovy narozeniny s odvěkou náklonností v slzách Themis!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com