Oslavte Artemovy narozeniny s odvěkou náklonností v slzách Themis!








Otome game Tears of Themis právě slaví narozeniny našeho milovaného chlapce Artema. HoYoverse právě vysypal fazole na speciální narozeninovou oslavu pro něj, nazvanou ‚Afelong Affection‘. Pokud máte slabost pro Artem, nebo pokud prostě milujete hry Otome, pokračujte ve čtení!

Tears of Themis tentokrát zahřeje u srdce intimními rozhovory mezi milenci pod jarním sluncem. Kromě Artemových narozenin je na programu celá řada událostí, takže si můžete vydolovat nějaké zábavné vzpomínky, které jste sdíleli s Artemem. Podívejte se na trailer níže!

Je to místo, kde se romantika potkává s hádankami

Zbrusu nová karta Artema SSR, ‚Love for the Ages‘, se posouvá do fondu přivolání. Je to místo, kde se můžete ponořit do romantické atmosféry při svíčkách a přenést svou duši do Artemu. Pokud jste minuli Artemova přání k narozeninám, nezoufejte! Vracejí se na krátkou dobu během Agelong Affection.

Časově omezená událost Artem’s Birthday Puzzle je místem, kde se můžete zastavit u advokátní kanceláře. Budete to moci vyhrát pouze v debatách s kartami Artem a poté odemknout roztomilou minihru Love Fortune se samotným panem Birthday Boyem. Můžete také ulovit další předměty, jako je Artemova R karta Flavor, jeho narozeninový outfit ‚Artem – Agelong‘, pozadí narozenin Childhood Dining Room a odznak události ‚Agelong Affection‘.

Speciální vracené dárky na vás čekají!

Přihlaste se 26. dubna a získejte exkluzivní zprávu a hlasový hovor od oslavence. Nasypte nějaké peníze, abyste dosáhli milníků nákupu, a dokonce odemknete 10dílnou sadu nábytku Lumination Cinema. Také dávejte pozor na reprízu ‚The Heart’s Wishes‘. A počínaje 18. dubnem budete mít další šanci na Artem’s Birthday SSR, ‚Den and Night‘.

Hrál jsi někdy hru? Pokud ne, vezměte si Tears of Themis z Google Play obchod.

Čeká vás ještě trochu vzrušení? Podívejte se na Dragon POW! Nový lovec monster, který je jako hladový drak, ale roztomilejší!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com