Firesky je ARPG na zabíjení démonů s Raid: Shadow Legends-Like Vibe








Nové RPG Firesky od Blue Dragon je nyní k dispozici pro Android. Vydalo jej Concept Haus, který je známý z jiných titulů jako Bashborgs. Akční dobrodružná RPG stíhačka vás zavede do země plné královských intrik a samurajských bitev. Oh, a je to zcela zdarma ke hraní.

Co se stane ve Firesky?

Ve Firesky se zamotáte do příběhu, který je o samurajské cti. Boj ve hře je docela dobrý a budou vám cukat prsty. Uvidíte rychlé pohyby v PVP Aréně, kde budou vaši hrdinové házet dolů.

Budete sbírat rozmanitou sadu hrdinů spolu s drahokamy a kartami. Budete si moci vyrobit i své vlastní zbraně, abyste naklonili misky vah ve svůj prospěch. Spolu se svými hrdiny si to vybojujte v epickém příběhu plném démonů.

Získáte více než 30 postav, z nichž každá má své vlastní síly a schopnosti. Své strategie můžete vypilovat také správnou kombinací karet. A integrujte drahokamy do svých zbraní, abyste se dostali na vyšší pozice. V této souvislosti, proč se nepodíváte na trailer k Firesky níže?

Sezóna 1 je venku

Sledujte cestu princezny Keiko řízené pomstou v sezóně 1, která se utká s démonem, který zničil její svět. Mimochodem, Firesky vydává aktualizace hrdinů každý měsíc. Vzhledem k tomu, že 2. sezóna je již na obzoru pro druhou polovinu roku, věci teprve začínají.

Zatímco Firesky je snadné dostat hlavu kolem, budete muset věnovat čas, abyste se dostali na vrchol. Jde o ovládnutí arény! Pokud vás baví ARPG, vezměte si hru z ruky Google Play obchod! Můžete se také podívat na jejich oficiální webové stránky pro více deets.

Mezitím se podívejte na naše další novinky. Předběžně se zaregistrujte pro Inariel Legend: Dragon Hunt a prozkoumejte akci ve stylu Onmyoji.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com