Cryptid Chaos And Worker’s Club Chic – Reverse: Patch 1.8 z roku 1999 přichází!








Reverse: Patch 1.8 z roku 1999, „Sbohem, Rayashki“. Tento patch, který vychází 11. dubna, vás zavede do Ruska počátku 20. století, jedinečného prostředí pro hru gacha. Zatímco jádro hry zůstává stejné, příběh v „Goodbye, Rayashki“ je svěží.

Do boje se zapojí nové tváře

Vila, mocná 6hvězdičková postava Plant, a Windsong, další 6hvězdičkový, ale ovládající sílu hvězd, jsou připraveni bojovat po vašem boku. Nenechte si ujít ani Avgusta, spolehlivou 5hvězdičkovou postavu Plant!

Aktualizace dostává vizuální přepracování inspirované uměleckým hnutím konstruktivismu. Odvážné geometrické tvary a nádech industriální elegance – ideální pro historické prostředí hry.

Nové vzhledy postav jsou tu, aby vylepšily vzhled vašeho týmu! Volný skin Olivera Foga „Na viděnou v klubu pracovníků“ zachycuje ducha doby. Baby Blue létá ve hře „On the Sparrow Hills“, která je dostupná prostřednictvím jukeboxu Roar. Je to scénický outfit inspirovaný slavnou moskevskou dominantou.

Liftoff s „The Cosmos Photographer“ od Medicine Pocket (placený skin) a „Návštěva Arktidy“ od Eternity (také placený).

Více k prozkoumání obráceně: Patch z roku 1999 1.8

Patch 1.8 přináší spoustu nového obsahu! Zde je rychlý přehled:

K tomuto patchi byly přidány nové Boss Fights. Postavte se šéfovi „Echoes of the Opera“ s „Isle Cryptid“ a „Gold in the Cave“. Navíc můžete nasbírat 14 Unilogů a 600 čistých kapek a materiálů jen za přihlášení.

Zdvojnásobte také odměny za analýzu pneumonie! Analyzujte své postavy a získejte dvojnásobné odměny od 6. května do 16. května. A ještě jste nikdy neměli možnost prozkoumat Mor Pankh? Nyní je vaše šance!

Nové příběhy a výzvy byly také přidány do Reverse: 1999 Patch 1.8. Jsou tu nové Anekdoty, příběh Eternity, nová sada Divočina a nové UTTU, které otestují vaše dovednosti. Odemkněte kapitoly postav „Dawn Arrives“ pro Vila a „Silver Knot“ pro Windsong.

Plán bannerů

11. dubna až 25. dubna: Vila a Avglist.

25. dubna až 16. května: Windsong, Sweetheart a Blonney.

Pusťte se do hry Google Play být součástí komunity!

Než začnete, podívejte se na knížku Heroes of Crown: Legends Seeks Adventurers for Closed Beta Test!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com