Heroes of Crown: Legends hledá dobrodruhy pro uzavřený beta test!








Heroes of Crown: Legends, nejnovější RPG od tvůrců Panilla Saga, právě zahájilo svůj uzavřený beta test (CBT) a hledá odvážné dobrodruhy, aby se připojili!

Můžete být mezi prvními průzkumníky v Heroes of Crown: Legends, RPG nabírá hráče uzavřeného beta testu (CBT)! Připojte se ke hře Neshodná komunita zaregistrujte se a postupujte podle pokynů pro vstup do CBT. Jako testerovi vám vaše zpětná vazba poskytne včasný přístup a pomůže vám utvářet hru před jejím spuštěním.

Co hra nabízí?

Přemýšlejte o ikonických hrdinech a hrdinkách z různých kultur, které se všechny spojí ve velkém dobrodružství. Hra také nabízí různé mechanismy nečinnosti a automatického přehrávání, které hráčům umožňují postupovat, i když jsou offline.

Chcete mít mocnou čepel po boku legendární čínské císařovny Wu Zetian? Nebo možná přechytračit nepřátele s mazaným vikingským válečníkem po vašem boku? V Heroes of Crown: Legends se tento sen stává skutečností.

Další postava je zcela v jednání. Bousen Kigun z Nimbus v Heroes of Crown: Legends! Uvaří mocný lektvar, který dokáže vymazat vzpomínky a umožní tak nový začátek. To otevírá dveře vzrušujícím dobrodružstvím a vyvolává otázky o zapomenutých odkazech.

A co se týče Mulan, trénovala svou mysl a tělo po boku válečníků, čímž dokázala, že síla přichází ve všech podobách. Nyní přináší své dovednosti na bojiště!

Hra je aktuálně k dispozici pro předběžnou registraci na App Store i Google Play. Předběžnou registrací si zajistíte poklad vychytávek pro den spuštění, včetně konkrétního hrdiny Světlo-Tma, náborových lístků, diamantů, zlatých mincí a pokusů o losování bonusů. To je válečná truhla vhodná pro krále (nebo královnu)!

Chcete-li být informováni o všech šancích získat odměny před uvedením na trh, podívejte se na Heroes of Crown: Legends oficiální webové stránky!

Než vyrazíte, podívejte se na sestřih k upoutávce Azur Promilia na PS5 stále dává hráčům Android důvody k nadšení




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com