Žádné hladovění zde! Chopte se Nehladovět: Kapesní vydání za méně než babku








Náročná survival hra Don’t Starve: Pocket Edition zaznamenala snížení ceny ze 4,99 dolaru na 0,99 dolaru. Takže pokud to bylo na vašem seznamu přání, ale zdržovali jste se, možná je ten správný čas se na to podívat. Hra byla vyvinuta a publikována Klei a poprvé vypadla na Android v říjnu 2016.

Nehladověj, zůstaň naživu

V Don’t Starve: Pocket Edition je hlavním hrdinou Wilson, vědec, který je uvězněn v Konstantě. Nyní je to bezútěšné a nadpozemské místo, kde je přežití vaším každodenním úkolem. Ať se děje cokoliv, udržuj Wilsona naživu a dbej na to, aby byl dobře živený.

Wilson také potřebuje být duševně zdravý a připravený přelstít děsivá stvoření, která číhají za každým rohem a hledají příležitost, jak ho sejmout. Získáte také speciální režim zvaný Adventure mode, který zvyšuje sázky. Postaví Wilsona proti Maxwellovi, strůjci jeho složité situace.

Hlavním motivem hry Don’t Starve: Pocket Edition je přežít, což zahrnuje vymýšlení, jak rozdělat oheň a získat jídlo, než z vás tma udělá noční svačinu. Jak hrajete, je tu neustálý, hlodavý tlak, že konec je hned za rohem. Přestože se jedná o ponurý scénář přežití, děsivé karikatury hry tomu dodávají humorný úhel pohledu.

Shipwrecked vs Pocket Edition

Série Don’t Starve má devět rozšíření, z nichž dvě získáte na mobil, Pocket Edition a Shipwrecked. Ta zahrnuje více postav, biomů, tvorů a sezónních efektů. Pocket Edition vydává příjemné vibrace mírného klimatu, zatímco ve hře Shipwrecked přežíváte v tropech.

Takže pokračujte a vezměte si Don’t Starve: Pocket Edition z Google Play obchod za méně než dolar. Mimochodem, Shipwrecked je také k mání za 2,99 $ místo jeho obvyklé ceny 4,99 $. Můžete si to také ověřit.

Podívejte se na naše další novinky. Dva hrdinové jsou lepší než jeden! Kingdom Rush 5: Alliance otevírá předběžnou registraci.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com