Přeskočte Grind, běžte nečinně s novou verzí Builderment!








Pokud máte rádi tovární simulační hry, pravděpodobně jste Builderment alespoň jednou vyzkoušeli. Nyní máme jeho příbuzného na Androidu, Builderment Idle. Hraje se zdarma a nyní je k mání v Obchodě Play.

Původní hra vypadla v roce 2021 a nedávno se dostala na Android. Builderment Idle má stejný základ, ale přichází s některými jedinečnými funkcemi. Ten vám umožní sklízet, vyrábět, prodávat a modernizovat vaše továrny a výrobní linky mnohem chladnějším způsobem.

Jaké jsou nové funkce?

Ve hře Builderment Idle se dostanete za šéfa své vlastní továrny na shromažďování zdrojů, která za vás pracuje přesčas. Těží, vyrábí a dokonce prodává předměty, vše na autopilota. Budete dohlížet na výrobu a tyto základní zdroje proměníte v pěkné dobroty.

Jak se dostanete hlouběji do hry, můžete zvýšit svou tovární hru pomocí upgradů, abyste zvýšili svou produkci a efektivitu. Očekávejte, že odemknete nová místa, kde můžete rozšířit svou továrnu na větší místa.

Netřeba dodávat, že tato je na rozdíl od svého předchůdce nečinná hra. Vaši virtuální pracovníci se neustále oddalují a shromažďují dobroty, ke kterým se můžete vracet. Builderment Idle vám umožní vytvořit si své průmyslové království ve vlastním rytmu. Pokud to zní jako zábava, zamiřte do Google Play obchod a chytit hru.

Hráli jste někdy budovu?

Je to neformální hra pro automatizaci továren, kde děláte všechno, od budování výzkumných zařízení a vybavování strojů až po těžbu ze země. Položíte dálnice s dopravníkovým pásem, abyste mohli poslat to surové zboží do svých továren. Poté se z nich vytvoří produkty, které se přenesou do výzkumných center, která jste vybudovali.

Tím jsme uzavřeli náš přehled o nové hře. Mezitím se podívejte na naše novinky o další nové hře. PreCats! je nové RPG pro kočky, které zvyšuje nečinnost a vydává vibrace bojových koček.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com