Upoutávka Azur Promilia PS5 stále dává hráčům Android důvody k nadšení








Azur Promilia je vzrušující nový titul od Manjuu, vývojáře za Azur Lane, který generuje rozruch pro svůj nový trailer s jedinečnou směsí hratelnosti inspirovanou Genshin Impact a Palworld.

Zatímco nedávný trailer se zaměřil na verzi pro PlayStation 5, Azur Promilia má dorazit na zařízení se systémem Android a iOS. Mobilní hráči se tedy mohou těšit na prozkoumávání obrovského fantasy světa plného přátelských stvoření a epických bitev.

Známé funkce, svěží záběr

Pokud jste ponořili své hodiny do Genshin Impact, boj v Azur Promilia vám může připadat jako návrat domů. Představte si dechberoucí svět po boku rozkošných tvorů, kteří mohou být vašimi přáteli, partnery v bitvě a dokonce i horníky a farmáři! Takový zážitek připravuje Azur Promilia.

Trailer představuje postavy, které jezdí a dokonce létají na svých stvořeních, což přidává zcela nový rozměr zkoumání rozlehlé krajiny Azur Promilia. Pohyb se zdá plynulejší, uhýbání a klouzání přidává do bitev vrstvu strategie.

Ale Azur Promilia nabízí větší svobodu pohybu než Genshin Impact. Hráči mohou být viděni, jak se vyhýbají nepřátelským útokům pomocí skoků a skluzů, čímž dodávají boji strategickou hloubku.

A samozřejmě, k čemu je RPG bez epických konečných dovedností? Trailer škádlí honosné animace zblízka, zatímco postavy rozpoutávají ničivé útoky na své nepřátele.

Také vaši společníci stvoření nebudou jen tak stát a vypadat rozkošně. Trailer ukazuje na tvory, kteří bojují po vašem boku a potenciálně rozpoutávají své speciální útoky. Jednou z nejdůležitějších funkcí je možnost jezdit na svých tvorových společníkech.

Rané dny, velký potenciál

Vzhledem k tomu, že nesmírně populární Palworld momentálně není k dispozici na PlayStation 5, Azur Promilia se zdá být připravena zaplnit tuto mezeru pro konzolové hráče. Trailer nám poskytuje pohled na rozkošná stvoření spolupracující a zkoumající funkce, které budou rezonovat u fanoušků Palworld.

Se svými okouzlujícími společníky, vzrušujícím bojem a mobilní dostupností má potenciál stát se velkým hitem. Vzhledem k dosavadním zkušenostem Manjuu s mobilními tituly, jako je Azur Lane, se již pracuje na mobilní verzi Azur Promilia. Zůstaňte naladěni na jejich oficiální webové stránky pro nadcházející aktualizace!

Než vyrazíte, podívejte se na stránku Persona 5: The Phantom X Goes Soul Searching This April!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com