Hamster Bag Factory Makers Drops Cat In Donuts: Cukrárna, hra New Tycoon








Kočky milují koblihy. Ano, oni dělají. A najdete je provozující koblihovou pekárnu v Cat in Donuts: Sweet Shop, novém magnátském titulu pro Android. Očekává se, že hra vypadne v září, ale je k dispozici pro předběžnou registraci v Obchodě Play.

Ve hře Cat in Donuts: Cukrárna vás čeká lahůdka, když se vžijete do role magnáta v cukrárně s několika chlupatými kočičími přáteli po vašem boku. Pokud se chcete do hry předběžně zaregistrovat, zamiřte na Google Play obchod být mezi prvními, kteří začnou budovat svůj obchod s koblihami.

Je to sladký, sladký obchod!

Cat in Donuts: Sweet Shop má spoustu roztomilých koček pracujících na pultech, aby vedly obchod efektivně. Také si vždy rádi pochutnají na nejnovějších sladkých pochoutkách. Posádka robustních koček připravených půjčit tlapku a hromada patronů toužících rozdělit se o své peníze na vaše dobroty. Takže, co ještě potřebujete?

Rychlost a důvtip jsou vašimi nejlepšími přáteli v tomto dobrodružství s řízením času, kde skládání koblih do nebes je jen součástí každodenní práce. Dávejte pozor na tyto speciální zákazníky! Nikdy nevíte, kdy narazíte na dobře oblečenou kočku, která doslova hoří požadavky.

Mimochodem, hru vyvíjí Naddic Games, korejské herní studio, které je známé jinými roztomilými tycoonovými hrami. Pamatuješ si, když jsi nechal ty křečíky dřít v továrně na křečky? No a Cat in Donuts: Cukrárna je jí podobná, až na to, že tentokrát jsou to kočky a cukrárny! Některé z dalších tycoonových her od herního studia jsou Hamster Cake Factory, Bear Bakery – Cooking Tycoon a Hamster Cookie Factory.

Tak, tím jsme uzavřeli náš přehled o této magnátské hře s kočkami. Mezitím se podívejte na tuto velkolepou událost, která se chystá! Iron Man a Loki vás zvou na oslavu 9. výročí Marvel Future Fight.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com