Afterimage: Amnesiac Girl Beats Dead End…doslova, nyní na Androidu!








Všichni odvážlivci, poslouchejte! Když Afterimage vyšel, byl masivním hitem mezi PC a konzolovými hráči, nyní je konečně k dispozici pro Android! Engardin je obrovský propojený svět, který můžete prozkoumat. V této kolosální metroidvánii můžete objevit její tajemství, bojovat s děsivými nepřáteli a vybrat si svou cestu.

Vyberte si svou cestu jako Renee, mladá osoba, která ztratila paměť a je na misi najít svou minulost a zachránit všechny. Hluboký RPG systém vám umožní změnit způsob, jakým bojujete, potkáváte mnoho různých postav a děláte rozhodnutí, která změní svět a rozhodnou, co se stane s Engardinem.

Afterimage pro Android má krásnou grafiku, vzrušující příběh a hlubokou RPG mechaniku pro hodiny zábavy a drsných dobrodružství.

Vylepšená kompatibilita ovladačů

Navzdory hladkému hernímu zážitku hlášenému mnoha uživateli se někteří hráči setkali s problémy s kompatibilitou ovladačů. Konkrétně uživatelé nahlásili nesrovnalosti mezi jejich vybraným mapováním tlačítek a skutečnými prováděnými akcemi ve hře.

Vývojáři pracují na řešení těchto problémů a zajištění plné kompatibility. Aktualizace navíc řeší problém s mono zvukem u konkrétních videí a řeší závadu v průhlednosti ovlivňující postavu Renee při změně oblečení.

Optimalizovali kvalitu obrazu s nastavitelnými nastaveními pro plynulý a vizuálně ohromující zážitek. Opravy chyb také zajistily stabilní a příjemný herní zážitek. Nyní mají také vylepšenou kvalitu zvuku.

Zpětná vazba a recenze

Hráči srovnávali Afterimage příznivě s jinými oblíbenými tituly v tomto žánru a chválili jeho hloubku a hodnotu opakovatelnosti. Navzdory kritice týkající se vyprávění příběhu a občasných slepých uliček mnoho hráčů oceňuje atmosféru hry připomínající oblíbené tituly, jako je série Souls.

Jeden hráč vyjádřil nadšení z mobilní verze a zaznamenal její hladký výkon na chytrých telefonech střední třídy a bezproblémovou kompatibilitu s ovladači.

Na druhou stranu si uživatel stěžoval na problémy s výkonem u verze Switch a vyjádřil ochotu přejít na alternativní platformy, aby si hru užil bez technických překážek. Připojte se ke komunitě stažením hry Google Play!

Než vyrazíte, podívejte se na stránku Love In The Shadows: Ikémen Villains Now On Android!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com