Persona 5: The Phantom X jde letos v dubnu hledat Soul!








Persona 5: Phantom X se chystá ukrást vaše srdce – a váš volný čas – vydáním 18. dubna. Persona 5: The Phantom X, vyvinutý Black Wing Game Studio a distribuovaný Perfect World Games pod ATLUS, je založen na univerzu Persona 5, ale jde svou vlastní cestou. Veteráni i začátečníci mohou prozkoumat odlišnou chronologii a perspektivu Persona 5 s novými postavami a novým příběhem.

Hra byla původně plánována pro Čínu, Hong Kong, Tchaj-wan a Macao, nyní přichází do Jižní Koreje pro fanoušky Persony 5. Zatím se zaměříme na ověřené datum spuštění, i když zvěsti o globálním vydání přetrvávají.

Persona 5: The Phantom X debutuje v Jižní Koreji 18. dubna pro mobily a PC. Toulejte se po ulicích a zkoumejte lidskou psychiku. Hráči, kteří se chtějí připojit k Phantom Thieves, se předběžně registrují. Pro uplatnění předběžné registrace navštivte App Store, Google Play, popř webové stránky hry.

Nová Fantomnost?

Hra má různé aktivity, včetně zaměstnání na částečný úvazek, tříd a procházení rušných ulic města. Kromě toho se ve hře mohou objevit známé tváře z původní zápletky Persona 5, které do příběhu vnesou intriky.

Obsahuje také tajemný Velvet Room, metafyzickou říši, která překlenuje propast mezi sny a realitou. Zde můžete spojit Persony, mocné projevy vašeho nitra, abyste se stali ještě silnějšími.

Už žádné Beta Blues

Persona 5: The Phantom X Expands Beyond China pro toto vydání. Proslýchalo se, že brzy začne otevřený beta test, po kterém bude následovat globální vydání. Nicméně, oficiální čínské stránky oznámení potvrzuje, že hra bude vydána celá. Do hry se můžete předběžně registrovat již nyní na Google Play obchod!

Než vyrazíte, podívejte se na úryvek GODDESS OF VICTORY: NIKKE 1.5 Anniversary: ​​Freebies, Story, And Maybe A Regal Surprise?




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com