PreCats! je nové RPG pro kočky, které zvyšuje nečinnost a vydává vibrace bojových koček








Připravte se na břicho plné smíchu s PreCats!, novým nečinným RPG pro Android. Je to roztomilé a strašidelné RPG dobrodružství pro kočky. Vytvořil jej Ignition M, který je známý díky titulům jako Raspberry Mash. Máte chuť se ponořit do této šílené eskapády? Sledujte nás, když vám poskytneme rychlý přehled o hře!

PreCats! Je Dobrodružství při chovu nečinných koček

Hra je o PreCat, kočce s opravdu chlupatým zadečkem. Vyšle vás na velkolepé pátrání po něčem tak nečekaném, jako je vařená makrela, zatímco ji vyháníte se zlověstnými padouchy. PreCats! má bezproblémovou hru jednou rukou, ideální pro záchranu světa na cestách v režimu na výšku.

Když přijde na boj v PreCats!, věci nemohou být jednodušší. Není třeba zápasit se složitým ovládáním, bojiště můžete snadno převzít pomocí jednoduchých klepnutí a přejetí. Tento pohodový bojový systém vyhovuje každému, kdo nechce plýtvat časem na level grinding.

Pokud jde o sestavu postav, hráči, kteří milují kočky, si přijdou na své (musím to vůbec říkat?). PreCats! Zdá se, že byl vytvořen s ohledem na sen milovníka koček, s posádkou kočičích křižáků. Chopte se čehokoli od pichlavých kaktusů po ostré mečouny, abyste porazili své nepřátele v seznamu zbraní na zdi.

Pořád na plotě? Udělejte si chvilku a podívejte se na video níže, kde najdete kousek toho, co je v obchodě PreCats!

Pokud se vám líbilo to, co jste viděli výše, zamiřte do Google Play obchod a chytit hru. Hraje se zdarma. Chcete-li se o hře dozvědět více, podívejte se na jejich oficiální webové stránky.

PreCats! sdílí obrovskou podobnost s The Battle Cats a hádejte co? Máme nějaké aktualizace i o tom druhém. Takže se určitě podívejte. Catified Again! Crossover Battle Cats x Hatsune Miku začíná dnes.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com