MiniBozos: Musím je všechny chytit (ale tito jsou farmáři)








Uvízli jste někdy na nudné cestě autobusem a přáli si, abyste si zahráli zábavnou hru? Nehledejte nic jiného než MiniBozos! Tato hra je duchovním dítětem vývojáře, který se nudil. Takže využili své kódovací dovednosti a vytvořili svět jen pro vás.

Co je The Cluckin‘ Deal?

Tato zvířátka nejsou jen roztomilá – jsou produktivní! MiniBozos je o sbírání šílených zvířat a jejich jedinečných variací.

Vzpomeňte si na kuřata, která snášejí kávová zrna (protože, víte, kofein je v noci drží vzhůru – IT kuřata, někdo?) Budete také pěstovat rostliny, abyste nakrmili své opeřené (a chlupaté) přátele a sbírat ještě více dobrot.

MiniBozos ale není jen o hromadění živočišných produktů (i když to může být také zábava). Tyto vychytávky budete používat k plnění úkolů, odemykání nových zvířat a rostlin a k výrobě ještě lepších věcí.

Tyto dobroty pak lze použít k plnění úkolů, odemykání nových svazků zvířat a semen nebo krmení svého opeřeného hejna pro ještě lepší předměty. Čím více tedy hrajete, tím je hra složitější (a zábavnější!).

Pěstujte, krmte, vytvářejte, opakujte!

Úkoly vás udrží ve střehu a odmění vás novými zvířecími smečkami a semeny. Můžete dokonce použít své zvířecí produkty k vytvoření ještě lepších věcí! Kávová zrna se stávají energetickými nápoji a bonbóny proměňují pirátská kuřata na rumové běžce.

Tuto hru vytvořil někdo, kdo ji chápe – student, stejně jako vy, který se chtěl vyhnout těm otravným vynuceným reklamám a nekonečným online bitvám. MiniBozos je vytvořen pro chlazení a offline zábavu a je ideální pro každodenní jízdu autobusem nebo rychlou přestávku mezi lekcemi. Hra má dokonce craftovací systém pro ty, kteří se rádi kreativně zabývají.

Stáhněte si MiniBozos na Google Play a začněte budovat svůj vlastní bizarní dvůr!

Než vyrazíte, podívejte se na úryvek GODDESS OF VICTORY: NIKKE 1.5 Anniversary: ​​Freebies, Story, And Maybe A Regal Surprise?




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com