Nejlepší emulátor Android Wii








Nintendo Wii může být jednou z nejoblíbenějších konzolí všech dob, ale v našich očích je stále spíše podceňovaná. Je to mnohem víc než jen příležitostné sportovní hry! Abyste mohli zažít Wii v modernější době, budete potřebovat nejlepší emulátor Android Wii.

Poté, co skončíte s hraním her pro Nintendo Wii, můžete odvrátit zrak k dalším systémům. Možná chcete nejlepší emulátor 3DS. Možná se váš vkus více zaměřuje na nejlepší emulátor PS2. Hledejte v okolí, máme toho hodně!

Nejlepší emulátor Android Wii

Je tu opravdu jen jeden jediný uchazeč.

Nejlepší emulátor Android Wii: Delfín

Při emulaci Nintendo Wii na Androidu je opravdu jen jedna možnost: Dolphin. Dolphin, jeden z nejlepších emulátorů, jaký byl kdy vytvořen, je určitě nejlepší emulátor Android Wii. Ale proč tomu tak je?

Pro začátek, Dolphin je bezplatná aplikace pro Android. Jako port fantastické PC verze je to skvěle postavený kus softwaru. Ke spuštění her na něm budete potřebovat poměrně hodně koňských sil. Pokud chcete hrát hry pro Nintendo Wii se slušným výkonem, ujistěte se, že máte výkonné zařízení.

Dolphin vám nejen umožňuje hrát hry pro Wii s více způsoby ovládání, ale také je hrát lépe. Můžete zvýšit interní rozlišení vykreslování, což vám umožní hrát hry v HD. Hry jako Mad World vypadají úžasně v rozlišení 1080p!

Nyní Dolphin nemá tolik funkcí jako emulátory jako DuckStation. I když to může být nejlepší emulátor Android Wii, není to nic pro maličkosti. Místo toho je to funkční aplikace, která se zaměřuje na přesnost emulace.

Nicméně stále existují některé elegantní funkce. Cheat kódy Game Shark můžete například použít v jakékoli hře, kterou chcete. Navíc můžete k některým titulům přidat balíčky textur pro ještě lepší vizuální efekty!

Je to jen delfín?

Bohužel pro Dolphin na Androidu neexistují žádní skuteční konkurenti. Jako nejlepší emulátor Android GameCube kraluje Dolphin na všech platformách už léta. To se prostě nedá porazit.

I když tam jsou technicky větve Dolphin, jako je MMJ, doporučujeme držet se standardní verze. Koneckonců, pokud se pro začátek jen díváte na emulátor, nebudete se muset s těmito verzemi obtěžovat.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com